banner1006
GÜNDEM:
Polisan Diliskelesispor'a Sahip Çıktı

06 Eylül 2018 Perşembe 17:16

Geçen sezon çok kısıtlı imkânlarla süper amatör ligde başarılı bir futbol ortaya koyarak bölgesini gururla temsil eden Diliskelesispor yeni sezon öncesinde, Diliskelesi mahallesinin sağlıktan, eğitime, sanattan, spora birçok aktivitelerinde katkı sunan Polisan Holdingden önemli bir destek sözü alarak moral buldu.

Kenan Yılmaz başkan olmasından sonra son 4 senede 3 şampiyonluk alıp, geçtiğimiz sezon Kocaeli Amatör ligde tüm dikkatleri üstüne çeken ve bu sezonda Dilovası ilçesini süper amatör ligde temsil edecek tek kulüp olan Diliskelesispor, Belediye Başkanı Ali Toltar’ın da çabaları ile dev kuruluş Polisan’ın desteğini arkasına aldı.

GENÇLER BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ

Polisan Holding adına konuşan İdari ve Teknik Koordinatör Selçuk Denizhan: “ Yaklaşık 30 yıldır Dilovası İlçesi, Diliskelesi Mahallesinde faaliyet gösteriyoruz. Bizler artık buranın yerlisiyiz ve bu ilçenin gençlerine bizler için çok önemli ve kıymetli. Uzun süredir Polisan Holding olarak ilçenin tüm sorunlarıyla ilgileniyoruz. Spordan, sanat ve kültüre, eğitimden sosyal yaşama kadar hemşerilerimize katkı sunmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile mahallemizin gençlerinin spor yapabilmesi, sosyalleşmesi ve sağlıklı yetişebilmeleri için yine mahallemizin tek spor kulübü olan Diliskelesispor'a, yönetim kurulumuzun da onayıyla destek verme kararı aldık. Bu zamana kadar ilçemizin sorunlarıyla ilgilendiğimiz gibi bundan sonrada imkânlar dâhilinde ilgilenmeye devam edip, kazancımızı bu şehrin insanlarına yatırmaya devam edeceğiz.” dedi.

ARTIK DAHA GÜÇLÜYÜZ

Kulüp Başkanı Kenan Yılmaz, Selçuk Beyin şahsında tüm Polisan ailesine teşekkür ettiği açıklamasında “Malumunuz Diliskelesispor olarak bu zamana kadar sponsorluk konusunda çeşitli sıkıntılar çektik. Bu zamana kadar sağ olsun Belediye başkanımız Ali Toltar’ın şahsi gayretleri ile sorunları aşmaya çalıştık. 2018-2019 sezonu için Polisan Holding direktörü Selçuk Denizhan beyin çabalarıyla Polisan Holding gibi dev bir firma kulübümüze destek vermeye ve sponsor olmaya karar verdi. Bu vesile ile mahallemize daha önce sayısız yardımda bulunan Polisan Holding yönetim kuruluna, Sayın Selçuk Denizhan beye ve başkanımız Ali Toltar’a sonsuz teşekkür ediyorum. Kendilerini mahcup etmeyeceğini, Diliskelesispor'a verilen desteği en iyi şekilde temsil edeceğiz.” dedi

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku