banner1006
GÜNDEM:
Romanlar İle Daha Temiziz

14 Ağustos 2017 Pazartesi 16:01

Türkiye’nin en büyük eğitim kurumlarından birisi olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK), çeşitli kurumlarla işbirliği yaparak istihdama katkı sağlıyor. Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden Halk Üniversitesi KO-MEK, toplumun farklı kesimlerinin taleplerine cevap vererek profesyonel manada eğitim imkânları sunuyor.

 

EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ

Yaz aylarında da eğitimlere ara vermeden devam eden KO-MEK, Roman vatandaşlar için yeni bir meslek kapısını daha açıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İŞKUR, Romanlar Federasyonu ve Roman kadınlar Derneği işbirliği ile Roman İstihdam ve Mesleki Danışmanlık Ağı (ROMDA) kapsamında 22 bayan kursiyere Ev ve Kurum Temizliği eğitimi vermeye başladı.

 

DETAYLI TEMİZLİK EĞİTİMİ

Eğitimler, 26 iş gününde 208 saat boyunca hem teorik hem pratik olarak verilecek. Eğitim konuları arasında ev ve kurum hizmetlerini yürütmek,  hijyen ve sanitasyon kurallarını uygulamak,  personel hijyeni, oda düzenleme, yüzey temizliği, zemin temizliği, tefrişat temizliği, banyo donanımları temizliği, leke çıkarmak, katı atıklar gibi konu başlıkları yer alıyor. Tüm modüller için ayrı sınavların yapılacağı eğitimlerde başarı elde ederek sertifika almaya hak kazanan kursiyerler mesleki çalışma alanlarındaki sektörlerde iş bulabilecekler.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği Başkanı...
Kocaeli Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği 7. Olağan Kongresi’nde yeni başkan Ayhan KILIÇ oldu. Kılıç...

Haberi Oku