GÜNDEM:
'Sağlık Kahramanlarımıza Minnettarız”

14 Mart 2022 Pazartesi 10:54

 Medeniyet coğrafyamızda İbni Sina ve El Razi gibi alimlerimizin temellerini attıkları tıp ilminin her dönemde insanlık için vazgeçilmez olduğunu hatırlatan Başkan Büyükakın” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sağlık çalışanlarımız için ifade ettiği “ Beni Türk hekimlerine emanet edin”  sözünden de anlaşılacağı gibi özellikle son asrın en büyük sağlık felaketi koronavirüs sürecinde sağlık çalışanlarımızın değerini çok daha iyi anladık. Haftalarca evine gidemeyen, çocuklarına, sevdiklerine sarılamayan sağlık kahramanlarımız vatandaşlarımızı bir an önce sağlığına kavuşturmak için gecelerini gündüzlerine kattılar.” Dedi.

Başkan Büyükakın sözlerine şu şekilde devam etti” Bu fedakârlığınızın ve gayretinizin değeri bizler için paha biçilemez. Elimizi hiç bırakmadınız, hep yanı başımızdaydınız. Biz de daima yanınızdayız. Salgın sürecinde sizlerin dertlerinize derman olmak için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Etmeye devam edeceğiz. Sizler için ne kadar hizmet versek az.

Salgınla mücadelede hayatını kaybeden sağlık kahramanlarımıza Allah’tan Rahmet dilerken; zaman mekân mefhumu gözetmeksizin insan sağlığı için çalışan, kutsal mesleğinin gereğini layıkıyla yerine getiren fedakâr ve özverili sağlık kahramanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku