GÜNDEM:
Sağlık Ocağı dökülüyor!

20 Ekim 2017 Cuma 12:01

Yaklaşık 20 bin kişinin yaşadığı Yavuz Selim Mahallesi’nin Sağlık Ocağı, harabe durumda. Duvarlarında çatlakla oluşan, mermer taşları bile sökülen Sağlık Ocağı deyim yerindeyse dökülüyor. Vatandaşlarsa devletin bu içler acısı durumu görmesini istiyor.   Gebze Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Sağlık Ocağı’nın içler acısı durumu, görenlere “Yok artık ”dedirtiyor. Yaklaşık 20 bin nüfusun yaşadığı Gebze Yavuz Selim Mahallesi bir yandan 2B sorunuyla uğraşıp, doğalgaz ve alt yapıda istediğini alamazken, bir yandan da Mahallede bulunan kurumların fiziki durumlarıyla sıkıntı yaşıyor. Nüfusun büyük çoğunluğunu dar ve orta gelirli Ailelerin oluşturduğu Yavuz Selim Mahallesi’nin tek Sağlık ocağı harap durumda. Adeta tel tel dökülen Sağlık Ocağı’nda vatandaşlar devletin varlığını hissetmek istiyor.

MAHALLENİN FERYADINI DUYAN OLMADI

Yavuz Selim anaokulunun hemen alt katında hizmet veren Sağlık Ocağı’nın duvarları çatlamış durumda. Adeta Marmara Depremi’nde hasar görmüş gibi izler taşıyan Sağlık Ocağı’nın mermer taşları bile yer yer sökülmüş durumda. Ancak Mahallenin feryadını henüz duyan olmadı. Mahallede yaşayan vatandaşlar hangi kurma şikâyetlerde bulunsalar da bir sonuç alamadıklarını ve yetkililerin topu birbirlerine attığını ifade ettiler. İkinci sınıf bir mekanda, harabe bir binada sağlık hizmeti aldıklarını dile getiren vatandaşlar, Sağlık Ocağı’nın ya yeni bir yere taşınmasını ya da fiziki şartlarının iyileştirilmesine istiyorlar.

SAĞLIK BAKANLIĞI EL ATMALI

Sağlık bakanlığı başta olmak üzere İl sağlık Müdürlüğü, İlçe Sağlık Grup Başkanlığı ve Kamu hastaneleri Genel Müdürlüğü’nden oluşacak bir heyetin inceleme yapmasını isteyen vatandaşlar, sorunlarına çare bulunmasını istiyor. Her seçimde iktidar Partisi’ne Gebze Bölgesi’nde en yüksek oyu veren Yavuz Selim Mahallesi, en önemli ihtiyaç olan Sağlık konusunda adım atılmasını talep ediyor. 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku