GÜNDEM:
Şampiyonluk aşkına kazanacak

26 Mart 2015 Perşembe 11:15

 Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliğinde Kırıkhan deplasmanının hazırlıkları devam ederken Teknik Direktör Özgür Vurur nezaretinde günde iki antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği'nde, futbolcuların antrenmanda hırslı oldukları gözlemlendi.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Teknik Direktör Özgür Vurur nezaretinde günde iki antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği'nde, futbolcuların antrenmanda hırslı oldukları gözlemlendi. Teknik Direktör Özgür Vurur, yaptığı açıklamada, sezon başından beri her maça 3 puan parolasıyla çıktıklarını belirterek, Kırıkhanspor ile oynayacakları maçın bunlardan biri olduğunu söyledi. Vurur, “Artık her maç final havasında geçecek.” dedi.

HER MAÇ ARTIK FİNAL

Biz oyun anlayışımızı oyun disiplinini koruduğumuz sürece her maçtan alnımızın akıyla çıkmaya çalışan takımız" diyen Vurur, "Futbolcularımız da bunu sezon başından itibaren çok iyi yapıyorlar. Çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. İnşallah Kırıkhanspor deplasmanından da 3 puanla dönerek, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Şampiyonluk yolunda artık kayba yer vermek düşünmüyoruz." dedi. 


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku