banner1024
GÜNDEM:
SEDAŞ'ın Kış Hazırlıkları Devam Ediyor

09 Kasım 2018 Cuma 14:06

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce de güvenilir ve sürdürülebilir elektrik dağıtım hizmeti kapsamında, vatandaşların en iyi hizmeti alabilmesi için, kış öncesi bakım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  Sakarya Şebeke Operasyon ekibi çalışanları Yenikent bölgesinde, kış koşullarında kesinti yaratacak, aşırı rüzgar ile fırtınada şebekeye zarar verecek ağaçların budanmasını ve şebekede  izolatör değişimi, iletken bağlantı izolasyonu ile  camper yenileme işlemleri yapıyorlar. Bu bakım çalışmaları, SEDAŞ’ın hizmet verdiği 4 İl 45 İlçe ve 766 Köy ile 1344 Mahalleyi kapsayan 20 Bin kilometrekarelik alanda devam ediyor.  

“Vatandaşların Bilinçlenmesi Fayda Sağlıyor”

SEDAŞ yöneticileri, “Vatandaşların bilinçlenmesinden ve şebekeye zarar verecek ağaçların hat bakımı kapsamında budanması amacıyla SEDAŞ Çağrı Merkezimize Alo 186 hattımızdan iletişime geçerek bildirmelerinden, mutlu oluyor, gelecek günlerde arıza ve elektrik kesinti sayısı ve sürelerinin daha da azalmasına katkı sağladığını belirtmek istiyoruz. Bu aynı zamanda teknik kayıpların azaltılmasına ve arızaların da olmamasına yardımcı oluyor.”dediler.

“Hedef Kaliteli Hizmet ve Memnuniyet”

SEDAŞ ekipleri, Doğu Marmara’yı kapsayan faaliyet bölgesinde bir yılda SEDAŞ’ın 4 ilde, toplam 9,7 milyar kWh elektrik dağıtımı yaparken, vatandaşların en iyi hizmeti alabilmesi için elektrik dağıtımındaki kalite standartlarını artırmak üzere planlı kesintilerle bakım çalışmalarını şebeke operasyon ve bakım ekipleri ile şu günlerde yoğun bir şekilde sürdürüyor. SEDAŞ ağırlık verdiği çalışmalarla, enerji kesinti süresi ve sıklığını azaltmayı, tedarik sürekliliğini, ticari ve teknik kalitenin arttırılmasını hedefliyor.  

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku