GÜNDEM:
Şehidimizin cenazesi Kocaeli'ye geliyor!

09 Ocak 2016 Cumartesi 11:39

 Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığındaki törende şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı katafalka konulduktan sonra öz geçmişi okundu ve dua edildi. Jandarma istihkam Üsteğmen Tuğsan Nayman, törende yaptığı konuşmada, asil Türk milletinin tarihin her evresinde insanlığı, uygarlığı ve adaletiyle tüm insanlığa örnek teşkil ettiğini söyledi.

"Aziz şehidimiz huzur içinde uyu"
Her türlü felaket karşısında büyük sabır gösteren Türk milletinin vatanı söz konusu olduğunda hiçbir fedakarlıktan çekinmediğine dikkati çeken Nayman, şöyle konuştu: "Gerektiğinde bu uğurda yüz binlerce şehit vermiştir. Bilinmelidir ki, Türk Silahlı Kuvvetleri Türkiye Cumhuriyetini korumak, kollamak ve muhafaza etmek kararından asla vazgeçmeyecektir. Aziz şehidimiz, sen ülkemizin en uç noktasında, Şırnak'ta şehit oldun. Seni şimdi buradan uğurluyoruz, aile ocağındaki törende yanında olamayacağız. O yüzden diyoruz ki biz silah arkadaşların olarak hakkımızı helal ediyoruz. Uğrunda can verdiğin vatan toprağında ay yıldızlı bayrağın gölgesinde sonsuza dek huzur içerisinde uyu."

Törene, Vali Ali İhsan Su, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Emniyet Müdürü Celal Sel ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Törenin ardından şehit İnan'ın cenazesi Gebze'ye gönderildi.


banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku