GÜNDEM:
Sel konuşuldu!

03 Ağustos 2015 Pazartesi 17:12

Gebze Belediyesi Ağustos Ayı meclis toplantısının ilk oturumu Gebze Kent Meydanı'nda bulunan Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. 12 gündem maddesinin görüşüldü meclis toplantısında bazı maddeler oy birliği ile kabul edilirken, CHP'li Meclis Üyeleri bazı maddelere de muhalefet şerhi koydu.  Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in başkanlığını yaptığı toplantıda gündem dışı söz alan CHP'li Meclis Üyesi Dilek Tan; "Gebze'de yağan yağmur sonrası bazı caddelerde alt yapı sorunundan kaynaklı seller oluşuyor" diyerek yanında getirdiği görselleri meclis toplantı salonunda gösterdi. 

"AVRUPA'DA OLUYOR"
Konuyla ilgili açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise; "İSU yatırımlarını bir hesap dahilinde yapıyor. Bu hesabın üzerinde bir yağış olduğu zaman bunlar olacaktır. Bakın bugün Avrupa'nın göbeğinde, İspanya'da, Fransa'da, İtalya'da seller yaşanıyor. Bunlar afettir" dedi. Öte yandan Gebze Kent Meydanı'na engelliler için akü şarj istasyonu da kurulacağını dile getiren Köşker; "Biz engellilerimiz için hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu çalışmayı da önemsiyor ve yakından takip ediyorum. Kısa zaman sonra bu şarj istasyonu Gebze Kent Meydanı'na kurulacak" dedi.
İLK MECLİS TOPLANTISI
Öte yandan geçtiğimiz ay yapılan meclis toplantısında evleneceği ve Gebze'den taşınacağı için istifa eden CHP'li Meclis Üyesi'nin yerine göreve gelen Neşe Celep'te ilk meclis toplantısına katıldı. Kendisini tanıtarak göreve başlayan Çelep, mutluluğunu ifade ederek güzel hizmetler yapmak istediğini dile getirdi.

Gebze Belediyesi'nin Ağustos Ayı Meclis Toplantısı ikinci oturumunun 6 Ağustos Perşembe günü yapılmasına karar verilecek sona erdi.
banner982
Anahtar Kelimeler
Sel Konuşuldu!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku