GÜNDEM:
Sepaş Enerji, web sitesini yeniledi

23 Mayıs 2017 Salı 11:27

 Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Akkök Holding ve Avrupa’nın 10 büyük enerji şirketi arasında gösterilen CEZ Group’un stratejik ortaklığıyla hizmet veren Sepaş Enerji, kurumsal web sitesini yenileyerek dijitalleşme sürecinde önemli bir adım attı. http://www.sepas.com.tr adresinden ziyaret edilen websitesi, kullanıcı dostu tasarımı ile dikkat çekiyor.

Ziyaretçilerin istediği içeriğe kolayca ulaşmasını sağlayan internet sitesinde, indirimli elektrik fırsatları ve avantajlı kampanyalardan haberdar olunabileceği gibi “online işlemler” ve “teklif al” işlemleri de gerçekleştirilebiliyor.

Müşteri memnuniyeti ve deneyimini çalışmalarının odağına alan Sepaş Enerji, web sitesinde yer verdiği “müşteri hizmetleri” bölümü ile de bilgi bankası, ödeme kanalları, hizmet merkezleri gibi farklı konularda site ziyaretçilerini bilgilendiriyor. Sepaş Enerji ayrıca duyurular, basın bültenleri, e-bültenler ve teknoloji, eğlence, tasarruf, yaşam tarzı gibi kategorilerde yer alacak blog sayfası ile gündemden haberdar ederek eğlenceli içerik hizmeti sağlayacak. Web sitesi kullanıcıların erişilebilirliğini arttırabilmek için mobil cihazlara uyumlu olarak tasarlandı.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku