GÜNDEM:
'Sizin için çaba içindeyiz”

05 Mart 2015 Perşembe 10:46

Tavşancıl Huzurevi ziyaretinde;  Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile eşi Ayşe Güzeloğlu’na Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin ve eşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ve Dilovası Yaşlılar Dernek Başkanı Meral Altunlu eşlik etti. Huzurevi sakinleri tarafından kapıda karşılanan ve çiçek takdim edilen Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, huzurevi sakinleriyle tek tek tokalaşarak, onlarla yakından ilgilendiler ve çeşitli hediyeler verdiler.

TANIŞMAKTAN MUTLULUK DUYDUM

Vali Güzeloğlu yaptığı konuşmasında; “Siz değerli büyüklerimle tanışmaktan, ellerinizi öpmekten, sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bizim devlet olarak, büyüklerimiz ve mini mini yavrularımız var, hamdolsun sizler hayatınızı sürdürüyorsunuz, yürüyorsunuz, oturuyorsunuz, kalkıyorsunuz, bunu yapamayan, adım atamayan, bir kaşığı ağzına götüremeyen, sadece nefes alan insanlarımız var.  Her açıdan onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak üzere bütün arkadaşlarımız ile bir çaba içindeyiz.  Bu değerleri yaşatmasanız, milleti yaşatamazsınız. Hatta biz öyle bir büyük millet ve devletiz ki, tarihimize baktığımız zaman değil insanı yaşatmak, kurdu ve kuşu da yaşatmışız. Ecdadımızın vakıfları vardı, vakıflara gelirlerini bırakmışlar, kar yağdığında, zor hava şartlarında hayvanlar yemsiz kalıp ölmesin diye vakıflar kurmuşlar. Bizler öyle büyük medeniyetin, böyle büyük bir milletin ve devletin fertleriyiz.’dedi

ZORDA OLANLARA KATKI SAĞLIYORUZ

Etrafımızda savaş var, iki milyonu aşkın evsiz barksız Suriyeliye bu ülke kucak açtı diyen Vali Güzeloğlu “Yediriyoruz, içiriyoruz, yatırıyoruz, zorda ve darda olanlara katkı veriyoruz. Benim bundan önceki görev yerim Mersin’di. Mersin, Akdeniz kıyısında büyük bir vilayettir. Mersin, Hatay ve Suriye sınırına yakındı, yaklaşık 100 bine yakın vatanını, yurdunu, barkını terk eden kardeşimiz geldi. Allah kimseyi vatansız ve devletsiz etmesin. Dünyanın bütün ülkelerinin yaptığı yardımın daha fazlasını biz o savaştan kaçan vatandaşlara yapıyoruz” diyen Valimiz Sayın Güzeloğlu’na ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirten huzurevi sakinlerinden, Metin Emme Kuran-ı Kerim takdim ederek, Rıza Tuncer türkü söyleyerek, Nejat Akdeniz mızıka çalarak ve Ramazan Akbıyık ise şiir okuyarak teşekkür ettiler. 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku