banner1006
GÜNDEM:
Tankı Durduran Feraset Terörü de Kıracak!

15 Aralık 2016 Perşembe 10:43

 . Yeni anayasa teklifinin vesayetçi aklı rahatsız ettiğini ifade eden Ceyhan, “Çırpınışlarınız nafile, tankı durduran feraset terör prangasını da kıracaktır.” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ilçe başkanları ile bir araya geldi. Toplantı da ilçe başkanlarına açıklamada bulunan Ceyhan,”Maalesef Beşiktaş’ta patlayan bombalar sonrasında, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’de de il başkanlarımızla bir ve beraber olduk teröre karşı tek ses olduk. Bu eylemler neticesinde, maalesef, şehitlerimiz ve yaralılarımız vardır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum.” dedi.

DEVLET VE MİLLET OLARAK MÜCADELEDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ

Terörle mücadelenin devam edeceğini ifade eden Ceyhan, “Türkiye ne zaman, geleceğe yönelik olumlu bir adım atsa, cevabı hemen, terör örgütleri eliyle kan, can, vahşet, kaos olarak önümüze gelmektedir. Defalarca yaşadığımız bu alçak saldırılar bizleri asla yıldırmayacak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Milli birlik ve bütünlüğümüzü artıran bu saldırıları Allah'ın yardımıyla, ülke ve millet olarak, terörün, terör örgütlerinin, teröristlerin ve elbette onların arkalarındaki güçlerin üstesinden geleceğiz. Devlet ve millet olarak mücadeleden asla vazgeçmeyecek, milletimiz ve memleketimiz için fayda sağlayacak adımlar atmaya devam edeceğiz.”diye konuştu.

YENİ ANAYASA TEKLİFİ VESAYETÇİ AKLI RAHATSIZ ETTİ

Yeni anayasa teklifinin vesayetçi aklı rahatsız ettiğini ifade eden Ceyhan, “Çırpınışlarınız nafile Tankı durduran feraset Terör prangasını da kıracaktır.” dedi. Yeni anayasa teklifinde MHP’nin büyük katkısı olduğunu dile getiren Ceyhan, “Titiz bir çalışma sonucu bir anayasa değişiklik teklifi meclise getirildi, hepsinden önemlisi bu değişiklikle koalisyonlar dönemi sona ermiş oluyor, sürekli istikrarı çıkaran ve beraberinde güçlü bir süreç başlamış oluyor. Yapılacak değişikliğin ülkemize milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Selçuk Esmer GECAL

banner982
Anahtar Kelimeler
AkpartiYenianayasaTerör
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku