GÜNDEM:

16 Şubat 2019 Cumartesi 08:20

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Trabzon Maçka Taşköprü ve Çevre Köyleri Derneği'ne konuk oldu. Gebze'de sosyal ve gönül belediyeciliği yapacaklarını söyleyen Büyükgöz, Beylikbağı bölgesinde yaşanan tapu sorunuyla ilgili ise net ifadeler kullandı.

Beylikbağı bölgesinde tapu bekleyen vatandaşlar için net ifade kuran Büyükgöz, "Ben 33 yıldır Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı olarak Türkiye'nin birçok noktasında yüz binden fazla insanın tapu problemini çözdüm. Allah'ın izniyle bölgede yaşanan sorunu da çözeceğiz. Orada yaşayan insanların beklentilerini biliyoruz" dedi.

Yaşanan problemi siyaset malzemesi olarak kullanıldığını söyleyen Büyükgöz, "Biz oradaki  soruna hassasiyetle yaklaşıyoruz. Ben bugüne kadar yapamayacağım hiçbir şeyi söz olarak vermedim. Orada yaşayan hemşerilerimizin tapularını vereceğiz. Sonra oturup onlarla konuşarak, çözüme birlikte karar vereceğiz. Belirli çevreler tarafından şişirilen balonlar bir bir patlatılacak. Çalışmalarımızda sona gelindi" ifadelerini kullandı.
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku