banner1006
GÜNDEM:
Tarhan ve Akar'ın Basın Onur Günü Mesajı

16 Ocak 2019 Çarşamba 12:03

Yayımlanan mesajda "Demokrasinin temel kurumlarından olan gazeteciliği meslek edinmiş gazetecilerin ne yazık ki anti-demokratik ve hukuk dışı uygulamalarla karşı karşıya kaldıklarını görüyoruz.

Demokrasi, insan hakları ve hukuk devleti temelinde mesleğini yapan tüm gazeteciler ve köşe yazarları halkımıza doğru ve gerçek haber verme görevlerini özgür ve bağımsız bir şekilde yapabilmeleri adına tüm gazetecilerin sahip çıkması gereken bir kavramdır.

Ne yazık ki son dönemdeki baskıcı yönetim anlayışlarıyla kalemini kiralayan, yandaş gazeteciler de ortaya çıkmaktadır.

Halkın haber alma özgürlüğüne, tarafsız ve objektif bir şekilde yaklaşan tüm gazeteciler, mesleklerini hep daha yükseğe taşıyacaklardır.

Her meslekte olduğu gibi gazetecilik mesleği içinde onurlu bir çalışma hayatı, mutlaka tarihteki yerini alacaktır.

Gazeteciliğe bir dönüm noktası gibi yerleşen tarihi gün ilimiz Kocaeli’de gerçekleşmiş ve bizlere yol gösterici olmuştur.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Cumhuriyetin ilanından önce, Cumhuriyet ile ilgili düşüncelerini ilk kez Kocaeli’de basın toplantısı düzenleyerek açıklamasının yıl dönümü olarak kutlanan Basın Onur gününü, Tüm onurlu gazeteciler adına kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku