banner1006
GÜNDEM:
'Tarihi mirası koruyoruz”

24 Nisan 2015 Cuma 17:07

 

 

Türk Dünyası arasında mevcut olan ortak kültür ve medeniyet mirasını dikkate alarak, kardeşlik, dayanışma, yardımlaşma yaklaşımı ile bilgi ve görgüyle karşılıklı deneyimlerden yararlanmak amacıyla kurulan Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB), üç ayda bir gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

PROJELER KONUŞULDU

Toplantıda üye belediyeler arasında gerçekleştirilecek projeler ve eğitim faaliyetleri konuşuldu. TDBB ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Tarihi ve kültürel mirası korumak amacıyla kurulan birliğimiz, ekonomik, teknik, sosyal ve kültürel alanlar başta olmak üzere işbirliğini geliştirmek amacındadır. Kent yönetimlerinin sorunlarını ve çözüm yollarını belirlemek, ortak çözüm yollarını belirlemek ve uygulama çalışmaları üye belediyelerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. Tarihi ve kültürel mirasımızı üyelerimizle birlikte koruyoruz, korumaya devam edeceğiz” dedi.

Yönetim Kurulu toplantısı sonrası Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e Türk Dünyası Belediyeler Birliği’ne katkılarından ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür edilerek, hediye takdim edildi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku