banner1006
GÜNDEM:
Taşdemir'den EYT açıklaması

25 Ekim 2018 Perşembe 14:50

Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili kanun teklifinin Meclis’de reddedilmesi üzerine MHP’ye yönelik eleştirilere yanıt veren Taşdemir, bu konuda MHP’nin kanun teklifi olduğunu belirterek, gereğinin yapılacağını vurguladı. Taşdemir, “Milliyetçi Hareket Partisinin durduğu yer Türk Milletinin yanıdır, Ne yapıyorsa Türk Milleti, neyi amaçlıyorsa Türklüğün Türkiye'nin Bekası içindir, Milliyetçi Hareket Partisi sorumluluğunun bilincindedir. Söz konusu devletin bekası olduğunda değil elini, gövdesini taşın altına koymaktan geri durmamıştır. Boş vaat veren değil, söylediği her sözün arkasında duran ve sonuna kadar takipçisi olan bir siyasi hareketin bu denli ciddi konularda sergilediği tutumun altının ne kadar dolu olduğu milletimizce aşikardır.” dedi.

MHP’nin kendi teklifiyle sorunun çözümünü sağlayacağını ifade eden Taşdemir, “ Art niyetli zihniyetin yanlış bilgi kirliliğine itibar edilmemelidir, Liderimizin ve MHP Genel Merkez Yetkililerimizin açıklamaları dışında bilgi kirliliğine itibar edilmemelidir. EYT başta olmak üzere, Seçim Beyannamemizde bulunan her sürecin, Büyük Türk Milletinin her sorununun en büyük takipçisinin Milliyetçi Hareket Partisi olacağından milletimiz emindir.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar" şehit kanına gazi hakkına takılmasın. Şer ittifakı ile ve özellikle PKK'nın siyasi uzantısıyla hiç bir yerde bir araya gelmemiz mümkün değildir. Yarın meseleniz hallolur. Mesele vatan haini ile el ele olmamaktır. MHP'nin sözü sözdür. Emeklilikte yaşa takılanlar konusu seçim beyannamemizde vardır. Aziz Türk milletine sözümüzdür. Meclis açıldığı anda bu konuda partimizin TBMM’ye sunduğu bir kanun teklifi vardır. Biz sözümüzün arkasındayız. Uygun zaman ve zeminde konunun halli hususunda mutlaka gereken yapılacaktır.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku