GÜNDEM:
Tatlıkuyu Kapalı Pazara Ücretsiz Ulaşım

19 Nisan 2018 Perşembe 10:40

Gebze’ye modern kapalı Pazar yerlerini kazandırmayı sürdüren Gebze Belediyesi tarafından açılan ve vatandaşların hizmetine sunulan Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı’na ücretsiz otobüs seferleri başladı.

Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazar yeri için pazarın kurulduğu her Çarşamba günü saat 10:00’dan itibaren saat başı ücretsiz otobüs seferlerine başlandı.


GÜZERGAHLAR


Gebzelilerin Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazar yerine ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla düzenlenen otobüs seferleri Sarkuysan Blokları, Körfez Caddesi ve Ahmet Pembegüllü Caddesi’nden sabit Pazar yerine, Dr. Zeki Acar Caddesi Anibal Anadolu Lisesi, Tünel Üstü mevkiinden sabit pazar yeri olarak belirlendi. Her saat başı ring atan otobüsler Gebzelilere ücretsiz olarak hizmet veriyor.


VATANDAŞ MEMNUN

Hizmetten hem vatandaşlar hem de pazarcı esnafı oldukça memnun. Ücretiz otobüs seferlerinin pazardaki yoğunluğu olumlu yönde etkilediğini ve satışların arttığını ifade eden pazarcı esnafı ve pazar yerlerine ulaşımları ücretsiz bir şekilde sağlanan vatandaşlar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür ediyor.
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku