banner1001
GÜNDEM:
Tügva Kocaeli'nde iki atama gerçekleşti

16 Ekim 2018 Salı 15:32

12 İLÇE DE TEŞKİLATLANDI

Kurulduğu günden beri gençlerin ilgi odağı olmayı başaran TÜGVA Kocaeli, 12 ilçe de de temsilcilik açma çalışmasını geçtiğimiz aylarda tamamlamıştı. TÜGVA Kocaeli İl Temsilciliğinden yapılan açıklamaya göre teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Çayırova İlçe Temsilciliği görevine Fatih YEŞİLKAYA, Gebze ilçe temsilciliği görevine ise Kenan TUZCU atandı. 

BAŞKAN AKBULUT:  '' VAKFIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.''

Teşkilatlanma çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten TÜGVA Kocaeli  İl Temsilcisi Muhammet Hanefi Akbulut, atamalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Akbulut,'' Vakfımız her geçen gün daha da büyüyor. Bu büyüme haliyle gençliğin TÜGVA’dan beklentilerini arttırırken bizlere de bu beklentilere cevap vermek adına büyük görev düşüyor. Bu doğrultuda teşkilatlanma çalışmalarımıza hızla devam ederken bir taraftan da yeni projeler üreterek; eğitim, sosyal ve kültürel çalışmalarımızla yeni dönemde de güzel projelere imza atacağız. TÜGVA Kocaeli olarak ortaokul, lise, üniversite, çalışan gençlik ve kadın aile koordinatörlüklerimizle sahada olacağız. Çayırova Temsilciliğine atadığımız Fatih YEŞİLKAYA ve Gebze Temsilciliğine atadığımız Kenan TUZCU kardeşimizi canı gönülden tebrik ediyorum.Atamalar vakfımıza hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

KENAN TUZCU KİMDİR?

 1984 Gebze doğumlu olan Kenan Tuzcu, ilk öğrenimini Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunda; orta ve lise öğrenimini ise Gebze İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 2001 yılında kazandığı Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamladı. Ardından Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde Din Eğitimi alanında yüksek lisans eğitimini gerçekleştirdi. 2007 yılında başladığı Diyanet İşleri Başkanlığında imam-hatiplik, murakıplık ve Din Hizmetleri Uzmanlığı görevlerinde bulundu. Halen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Danışmanlık mesleğini icra etmektedir.

FATİH YEŞİLKAYA KİMDİR?

1992 Gebze doğumlu olan Fatih Yeşilkaya ilk ve orta öğretimini Yenimahalle İlköğretim okulunda,liseyi ise Gebze Lisesinde tamamladı.2011 yılında Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi'nde başladığı Çalışma Ekonomisi ve End.ìliş. bölümünü 2015 yılında tamamladı.2016 yılında Çayırova Kızılay Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunduktan sonra askerlik vazifesini yaptı.Halen baba mesleği olan gıda toptancılığı işini yapmaktadır.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Sanayi Tüpü Faciasında Fabrikanın Yönetim...
Gebze ilçesinde ham beton üretimi yapılan Kar Group'ta sanayi tüpünün patlaması sonucu hayatını kaybeden...

Haberi Oku