banner1001
GÜNDEM:
TÜMSİAD'dan e-ticaret fırsatlarına davet

20 Mart 2018 Salı 09:25

 TÜMSİAD ÜYELERİNE 1 YIL ÜCRETSİZ

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi’nde e-ticaret fırsatları konusunda gittigidiyor.com Satış Geliştirme Müdürü tarafından sunum yapılacak.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, “Tüm dünyada bir çok alanda internet kullanımının gittikçe artış göstermesiyle birlikte ticaretin de dijital ortamda online olarak yapılması kaçınılmaz olmaktadır. Üyelerimizin günün şartlarına hızlı bir şekilde ayak uydurması ve bu konuda gerekli bilgilendirmelerin yapılması konusu yönetim kurulumuzca gündeme alınmış, bunun için gittigidiyor.com yetkilileriyle birlikte bu konuda toplantı yapılmasına karar verilmiştir” dedi.

E-TİCARET FIRSATLARINA DAVET

Başkan Korkmaz, TÜMSİAD Genel Merkezi tarafından yapılan anlaşma uyarınca tüm TÜMSİAD üyeleri için 1 yıl ücretsiz mağaza açma fırsatının sunulduğu gittigidiyor.com ile 23 Mart Cuma günü saat 19:00’da Gebze Milli Eğitim Müdürlüğü karşısında yer alan dernek merkezinde gerçekleştirilecek e-ticaret fırsatları toplantısına ilgi duyan herkesi davet ettiklerini sözlerine ekledi.

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Sanayi Tüpü Faciasında Fabrikanın Yönetim...
Gebze ilçesinde ham beton üretimi yapılan Kar Group'ta sanayi tüpünün patlaması sonucu hayatını kaybeden...

Haberi Oku