banner1006
GÜNDEM:
TÜRKİYE RACONA TAHAMMÜL EDEMEZ!

07 Kasım 2016 Pazartesi 10:07

 

STK temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderleri ile bir araya geldi. Katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Ceyhan, “Bizim olmasa olmazımız Vatanımız, Bayrağımız, Dinimiz ve İmanımızdır, kim olursa olsun vatanımıza yan bakıldığında aynı duygularla yola çıkarız.” dedi.

SES AMERİKADAN GELİYOR

TBMM’de oylama ile dokunulmazlıkların kaldırıldığını ifade eden Ceyhan, “Savcının daveti üzerine AK Parti’li Milletvekilleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dahi giderek ifadelerini vermiştir. Demirtaş ve Yüksekdağ ise bu davet üzerine ‘tıpış tıpış gitmeyeceğiz.’ açıklamasını yapmıştır. Hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti kimsenin raconuna tahammül etmeyecek”dedi. Hukuk çerçevesinde operasyonların yapıldığını dile getiren Ceyhan, “operasyon içerde yapılıyor ancak ses Amerikadan geliyor, sanırım kendi adamları gitti diye incinmişlerdir.” Diye konuştu.

BEDELİ BELLİDİR

Ceyhan açıklamasında Trör örgütleriyle ilişkilere değinerek, “Türkiye muz Cumhuriyeti değildir. Bin yıllık tarihi olan 100 yıldır uyutulan ancak sonra 10 yılda uykusundan uyanan bir devdir. Türkiye Cumhuriyet artık PKK sizi tükürüğüyle boğar diyenlere asla ve asla müsaade etmeyecektir. Yaşananlar Türkiye’nin normalleşmesi demektir, Türkiye özüne dönüyor, devleti milleti ile huzurlu günlere doğru gidiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde birlik ve beraberlik içinde hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Eğer sırtınızı YPG’ye PYD’ye dayadık diyorsanız, bunun bedeli bu memlekette bellidir, hukuk kuralları içerisinde devlet işini yapacak. Ülkemizde terörden övgüyle bahsedilmesi hiç kimsenin seçilmiş olduğu makam kalkan olamaz, bu devlet ve millet şehitlerinin kanını yerde bırakmaz, kemiklerini sızlatmaz, paydası vatan olan herkes ile bu sürecide geçeceğiz,” dedi. Selçuk Esmer GECAL

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku