banner1024
GÜNDEM:
Türkiye Yüzyılı'nda Darıca Marka şehir olacak

17 Kasım 2022 Perşembe 18:48

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonu kapsamında “Türkiye Yüzyılı Yolunda Marka Şehir Darıca” sloganıyla etkinlikler başlatan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilk olarak Darıcalı kadınlar ile buluştu. Yeni Yüzyılda Darıca’nın marka şehir olması için neler yapılacağının anlatıldığı programa Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve eşi Havva Bıyık ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz, Darıca Kent Konseyi Başkan Orhan Pala ve yönetimi, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda kişi katıldı.

BAŞKAN BIYIK’I GÜLLERLE KARŞILADILAR

Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte salon tıklım tıklım dolarken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kürsüye çıkarken kadınlar sahneye ellerindeki gülleri fırlatarak destek verdiler. Darıca Belediyesi olarak kadınları önemsediklerini ve projelerin merkezine her zaman kadınları koyduklarını belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca’da eğitimden sağlığa, spordan kültür sanata her alanda kadınlara özel projeler gerçekleştiriyoruz. Mutlu şehir sloganımızın en temel taşı kadınlardır. Mutlu şehirler mutlu ailelerle olur. Mutlu aile de kadınlarla olur. Bu anlayışla hareket ederek projelerimizin merkezine her zaman kadınları koyuyoruz” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZIN VİZYONU UFKUMUZU AÇIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonuna Darıca’dan katkı vermek istediklerini belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye, hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda çalışmak ve bu vizyona ayak uyduracak projeler geliştirmek hepimizin boynunun borcu. Cumhurbaşkanımızın vizyonu ufkumuzu açıyor. Kalkınma yerelden başlar anlayışıyla yeni yüzyılda daha güçlü ve modern bir Darıca inşa etmek için canla başla çalışacağız. Yeni yüzyılın güçlü Darıca’sını, güçlü Türkiye’sini hep birlikte inşa edeceğiz. Eğitimden sağlığa, altyapıdan üstyapıya, spordan kültür sanata kadar her alanda yeni yüzyıl vizyonuna yakışan, ilçemizi geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek için yol haritamızı belirledik” dedi.

ÇAKMAK: “DARICA, TÜRKİYE’YE ÖRNEK İLÇE”

Darıca’nın yaptığı çalışmalarla yeni yüzyıl yolunda Türkiye’ye örnek bir ilçe olduğunu vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak da yaptığı konuşmada “Darıca’ya ne zaman gelsek yüzümüz gülüyor. Her zaman örnek projeler geliştiren Darıca Belediyesi bu programla bir kez daha herkese örnek oldu. 3.5 yılda yaptığı çalışmalarla Türkiye’de örnek ilçe gösterin deseler Darıca’yı gösteririm. Büyükşehir Belediyemiz ve Darıca Belediyemizin işbirliğinde ilçemize önümüzdeki süreçte çok daha güzel projeleri kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


banner982
Anahtar Kelimeler
Darica
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku