GÜNDEM:
Ufka Yolculuk Kültür Yarışmasının Ödül Töreni Yapıldı.

03 Mayıs 2016 Salı 13:06

 Kalabalık bir davetli topluluğunun izlediği programa Kocaeli Milletvekili Cemil YAMAN, Gebze Belediye Başkanı Adnan KÖŞKER, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Haluk GÖRGÜN, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan SOBA,Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ertan KARA ve Yönetimi, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir YÜMNÜ, Gebze Müftüsü Şaban APAYDIN, Gençlik Spor Müdürü Gökhan YAVAŞER, Gençlik Merkezi Müdürü Köksal TURAN, Milli Eğitim Şube Müdürü Melih Erdem, Eski Gebze Belediye Başkanı Hüseyin ÖZTÜRK, Sendika Başkanları, Okul Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, yarışmacılar ve cok sayıda davetli katıldı.


İLKÇEV Yönetim Kurulu Üyesi Dinçer Ekinci'nin sunduğu ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, İLKÇEV Başkanı Dr.İlhan Kadıoğlu'nun açılış konuşmasıyla devam etti. KADIOĞLU, Yarışmanın Türkiye çapında en yoğun katılımlı bir Kültür yarışması olduğunu ve katılımın günden güne arttığını belirterek bu sene Gebze bölgesinden katılan yarışmacıların çok başarılı olduğunu söyledi. Dernek faaliyetleri hakkında da bilgi vererek konuşmasını tamamladı. Daha sonra slaytlar eşliğinde 4 yıldır Türkiye çapında devam eden Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları hakkında bilgiler verildi. Yine yarışmayla ilgili Gebze bölgesinde yapılan çalışmalar, ziyaretler ve yarışma fotoğrafları izleyicilere gösterildi.

Daha sonra Programın Konuğu: Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Selahattin Çelebi kürsüye geldi. İLKÇEV'in düzenlemiş olduğu bu yarışmayı takdir ettiğini, yarışma konularının çok güzel seçildiğini, dini konuların öğrenilmesi ve uygulanması konusunda çok faydalı olduğunu belirtti. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak ayrım gözetmeksizin bütün herkese hizmet ettiklerini, etnik ve Mezheb Ayrılıkçılıgına karşı olduklarını belirterek konuşmasını tamamladı. Programın son kısmında ödül töreni yapıldı. 3 ayrı kategoride dereceye girenlere ve okullar arasında en fazla katılım gösteren okul müdürlerine protokol tarafından ödülleri takdim edildi.

Ödüller verilirken Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Haluk Görgün, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, selamlama konuşmaları yaparak ödülleri takdim ettiler. Daha sonra yarışmada dereceye girenler protokol ile toplu fotoğraf çekildi. Çekilen fotoğraflardan sonra ödül töreni sona erdi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku