banner1006
GÜNDEM:
Umut istedi, Karaosmanoğlu gerekeni yaptı

14 Eylül 2018 Cuma 14:23

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, şehir merkezinde ne varsa köyde olacak anlayışıyla hayata geçirdiği birçok hizmeti yerinde denetleme ve yeni projeleri belirleme için köylerdeki incelemelerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Gebze’nin Mudarlı köyünü ziyaretinde vatandaşlardan gelen öneri ve talepleri dinleyen Karaosmanoğlu, Mudarlılı genç Umut Çakar’ın mevcut futbol sahasının iyileştirilerek spor yapmaya müsait hale getirilmesi talebini yerinde inceledi. Gerekenin yapılması için Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi yetkililerine gereken talimat veren Karaosmanoğlu, “Geçlerimizin talepleri bizim için çok kıymetlidir. Onların doğru yerlerde faydalı işlerde vakit geçirmeleri bizim en büyük arzumuzdur” açıklamasını yaptı.

 

“MUDARLI VE YAKIN KÖYLERİMİZİN HİZMETİNE SUNACAĞIZ”

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, “Umut’un bu güzel ve faydalı isteği bizim için güzel bir hizmete vesile olacak. Kocaeli’de gençlik, kültür, spor ve sanat etkinlikleriyle çocuklarımızla gençlerimizi doğru adreste buluşturmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Spor alanlarının çoğalması, neslimizin daha sağlıklı olması ve bir o kadarda donanımlı yetişmesine katkı sunacaktır. Umut’un istediği bu futbol sahasını yeniden planlayacak, donatılarını ve çevre düzenlemesini yaparak Mudarlı ve yakın köylerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

 

“GENÇLERİMİZE HİZMET ETMEK BİR GÖREVDİR”

10 ilçedeki 15 Bilgievinde bu güne kadar binlerce öğrenciye hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu” KILAVUZ yapılanması gençlerin ahlaki gelişmesi ve akademik başarısı üzerinde çalışmalar yapmakta. Bununla birlikte; dünyayı tanıyan, kendini tanıyabilen, ahlaklı, yabancı dil bilen, sanat ile ilgili olan, müzik aleti çalabilen, en az bir spor dalına hâkim bir gençlik hedeflemekte. Bu hedefe ulaşılabilmesi için; Bilgievleri, akademi lise, akademi üniversite, kamplar, ve diğer ilgili eğitim yuvaları öğrencilerin hizmetine sunulmuştur. Ücretsiz spor okullarından da birçok branşta gencimiz yararlanmakta. Geleceğimizi inşa edecek yavrularımıza hizmet etmeyi bu doğrultuda sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku