banner1024
GÜNDEM:
Uygulamalı Girişimcilik Kursları Sürüyor

08 Şubat 2019 Cuma 12:28

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), KOSGEB kredisi almak isteyen vatandaşlara yönelik eğitim desteğini sürdürüyor. KOSGEB Kredisi alabilmek için gerekli olan Uygulamalı Girişimcilik Kursları KO-MEK tarafından veriliyor. KO-MEK eğitim yılının ikinci yarısında söz konusu dersleri kendi kurs merkezlerinde vermeye devam edecek. Şubat ayı boyunca bu kurslar Gebze bölgesindeki KO-MEK kurslarında verilecek.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, işyeri açmak isteyen vatandaşlara kredi desteğini bu yıl da devam ettiriyor. KOSGEB kredisinden faydalanmak için öncelikli olarak Uygulamalı Girişimcilik Kursu’na gitmek gerekiyor. KOSGEB ve İşkur ile işbirliği içinde olan KO-MEK ise bu işbirliğine eğitim kanalıyla destek veriyor.

DERSLER, ŞUBAT AYINDA GEBZE’DE VERİLECEK

Kurslar, Şubat ayında Gebze bölgesindeki kurs merkezlerinde gerçekleştirilecek. Bu dönemin ilk kursu 11-14 Şubat tarihleri arasında Yenimahalle, Osman Gazi ve Şekerpınar kurs merkezlerinde düzenlenecek. Şubat ayı içindeki ikinci etap kurslar 18-21 Şubat tarihleri arasında Gebze (Kaynak Atölyesi) ve Osman Hamdi Bey Kurs Merkezi’nde; üçüncü etap kurslar ise 25-28 Şubat tarihlerinde Beylikbağı Kurs Merkezi’nde yapılacak.

Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları, KOSGEB kredisinden yararlanarak kısa sürede iş kurmak isteyen vatandaşlar için tanıtım toplantısı düzenledi. Beylikbağı Ahmet Pembegüllü Kültür

Merkezi’nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğünün yanı sıra KOSGEB ve İşkur yetkilileri katıldı.

32 SAATLİK PROGRAM

Bilgilendirme toplantısında, KO-MEK’in, KOSGEB ve İşkur ortaklığına eğitim kapsamında destek verdiği kaydedilerek, kursiyerlere 32 saatlik ders sonunda kendi fikirlerine yönelik iş planlarını yapmaları konusunda yardımcı olunduğu ifade edildi. Toplantıda, kendi işini kurmak isteyen girişimcilere yardım etmek, onları kalkındırmak ve ekonomik faaliyetlerine katkıda bulunmak amacıyla destek kredisi verildiği söylendi. Bunun yanı sıra günlük harcırahlar konusunda bilgi sunuldu.
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku