banner1006
GÜNDEM:
Uzmanlık KO-MEK'ten, Destek KOSGEB'ten

16 Aralık 2016 Cuma 13:56

GİRİŞİMCİLERE PASTA ZİYAFETİ

KO-MEK ve KOSGEB işbirliği ile geçtiğimiz eğitim öğretim sezonunda başlatılan ve bu yıl da devam eden girişimcilik eğitimlerine katılan eski KO-MEK pastacılık branşı kursiyerlerinden Emine Akbaş almış olduğu eğitimi mesleki hayatına geçirmeye karar verdi. KOSGEB’ten alacağı destek ile pastane açarak ticarete atılacak olan Akbaş, eğitim gördüğü sınıftaki diğer girişimcilere ve eğitimcilere kendi yaptığı pastadan ikram etti.

EŞİNE DE ÖRNEK OLDU

İlkokul mezunu olan ve daha önce çeşitli kurslara giderek kendini geliştiren Emine Akbaş, KO-MEK’ te kazandığı mesleği gerçekleştirmek üzere harekete geçerek eşine de örnek oldu. Emine Akbaş’ın eşi Reşat Akbaş da girişimcilik kurslarına başlayarak, oto yıkama merkezi açmaya karar verdi.

KO-MEK BÜYÜK NİMET

3 yıldır kurslara devam eden Emine Akbaş çocuklarının büyüdüğünü ve kendileri için de bir şeyler yapmak istediklerini söyleyerek, ‘’KO-MEK hem gençler için, hem bizim için büyük bir nimet. Daha önce elde edemediğim birçok şeyi KO-MEK ile elde ettim’’ dedi. Kursların çok faydalı olduğunu ve usta öğreticilerin çok bilinçli olduğunu ifade eden Akbaş, eğitim gördüğü branşla ilgili bütün detayları KO-MEK’te öğrendiğini ve bunun için gençlerin mutlaka faydalanması gerektiğini söyleyerek, bu imkanları sağlayan herkese teşekkür etti. Selvi GEÇAL

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku