banner1006
GÜNDEM:

20 Mart 2018 Salı 14:20

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2014-2019 döneminde yapılan, devam eden ve planlanan işleri; düzenlenen bir toplantıda kamuoyuyla paylaştı. Antikkapı’da yapılan Yatırım Gündemi 2014-2019 toplantısına protokol üyeleri, Kocaeli eski milletvekilleri, siyasi partilerin il başkanları, basın mensupları, STK’lar, sanayiciler, oda ve kooperatif temsilcileri, mevcut ve eski belediye başkanlarıyla vatandaşlar katıldı. Slayt eşliğinde yatırım gündemini paylaşan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’2014 seçimleri öncesindeki vaatlerimizin %91’ini tamamladık, 1024 yeni eseri hizmete sunduk’’ dedi.

 

BÜYÜKŞEHİR YATIRIM GÜNDEMİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2014 yılından bu yana tamamlanan projeler, devam eden çalışmalar ve planlanan hizmetler, Başkan Karaosmanoğlu’nun sunumuyla kamuoyuna aktarıldı. Katılımın yoğun olduğu toplantıda Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Saadettin Hülagü ve Büyükşehir Genel Sekreteri İlhan Bayram hazır bulundu.

 

ULAŞIM, ŞEHİRCİLİK VE MARKALAŞMA

Toplantıya katılanları selamlayarak konuşmasına başlayan Başkan Karaosmanoğlu, bu dönemde 1024 yeni yatırımın hizmete alındığını, seçim vaatlerinin %91’ini tamamladıklarını ifade etti. 2014 yılında yeni dönemi ‘’Ulaşım, şehircilik ve markalaşma” dönemi olarak ilan ettiklerini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye’nin her ilinden göç alan ve nüfusu yılda 50 bin artan Kocaeli’de bir milyon 900 bine yakın kişinin yaşadığını söyledi.

 

HİZMETLERDEN MEMNUNİYET %75

Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’de Büyükşehir Belediyesi’nin olmadığı neredeyse hiçbir yer, hiçbir iş yok. Son kamuoyu anketlerinde Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnuniyet oranı %75’lerin üzerinde. Bu başarı; başta bize bu görevi veren halkımızın başarısıdır. Paydaşlarımızın başarısıdır. Çalışanlarımızın başarısıdır’’ ifadesini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu, sözlerine şöyle devam etti; “Yeni Türkiye vizyonuyla çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Hali hazırda devam edenlerle birlikte, 2014 yılında verdiğimiz vaatlerimizin %91'i tamam. Önümüzde 1 yıl var. Her zaman dediğimiz gibi, biz hizmet seferine memuruz. Durmak yok, yola devam.”

 

YENİ BELEDİYECİLİĞİN OKULU KOCAELİ

Belediyelerin sorumluluğun çok arttığını, vatandaşın belediyelerden taleplerinin değiştiğini aktaran Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli; il sınırında büyükşehir belediyesi modelinin en iyi uygulandığı şehir olarak gündemdedir. Kocaeli, yaşanabilir şehircilik anlayışıyla gündemdedir. Toprağımıza, havamıza yeşilimize gösterdiğimiz duyarlılıkla gündemdedir. 14 yılda inşa ettiğimiz en büyük eser, halkımızın mutluluğudur’’ şeklinde konuştu.

 

BİTEN BAZI İŞLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılından bu yana hizmete aldığı eserlerin bazıları ise şöyle; Osmangazi Köprüsü, Tramvay, Hızlı Tren, Derince Viyadük, Gebze Hannibal Köprüsü, Çayırova TOSB Kavşağı, Gölcük Hisareyn Kavşağı, Çayırova Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, 451 km yeni cadde düzenlemesi, yeni yaya köprüleri, kapalı ve açık otoparklar, kültür merkezleri ve tesisler, İSU Merkez Lab., Kartepe Doğal Yaşam Alanı, Mavi Bayraklı Plajlar, Kandıra Sokak Hayvanları Merkezi, restorasyon projeleri, spor salonları, KOBİS, Çınarlıkent ve Tuana Evleri.

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku