banner1024
GÜNDEM:
Yaman, Hemşehrileriyle Buluştu

18 Şubat 2019 Pazartesi 15:16

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, hafta sonu iki gün boyunca aralıksız olarak AK Parti Dilovası İlçe SKM’nin düzenlediği programlar ile Dilovası'nda seçim çalışmalarına katıldı. Vekil Yaman sabah başladığı ziyaretlerine akşamın ilerleyen saatlerine kadar sürdürdü. Yaman, seçim çalışmaları için gittiği Dilovası'nda kapı kapı dolaşarak vatandaşlardan AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir’e  destek istedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe SKM'si tarafından hazırlanan program çerçevesinde Cuma ve Cumartesi günü Dilovası'nda tüm gününü ziyaretlere ayırdı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir ve İlçe Başkanı Osman Akbulut ile birlikte sabah başladığı programlar çerçevesinde Dilovası'nın dört bir yanında seçim çalışması yaparak Hamza Şayir'e destek istedi.

MECLİS ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Vekil Yaman, Dilovası'nda ki ilk programını mevzut belediye meclis üyeleri ile bir araya gelerek yaptı. İlçe Teşkilatında gerçekleşen toplantıya Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'in de katıldığı toplantıda mevcut meclis üyeleri ile bir araya gelerek sürece dair değerlendirmelerde bulunuldu. Daha sonra sahaya çıkan Vekil Yaman ve beraberindekiler Dilovası'nda hasta ve taziye ziyaretleri yaparken, esnaf ziyaretleri, cami ve dernek ziyaretleri de yaparak cemaatle hasbihal ettiler. 

Programlarına devam eden vekil Yaman, Dilovası Ardahanlılar Derneğini de ziyaret etti. Burada AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ile birlikte Ardahanlı gençlerle bir araya geldiler. Vekil Yaman, gençlerden hemşerileri Hamza Şayir'e destek olmalarını ve seçim süresi boyunca kapı kapı dolaşarak Şayir'e destek istemelerini istedi.

DİLİSKELESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

Vekil Yaman ve beraberindekiler Diliskelesi Mahallesinde vatandaşlarla da bir araya geldi. Diliskelesi Mahallesi'nde yapılan istişare toplantısında konuşan Yaman, "Kocaeli’de Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere ilçe belediyelerimiz son dönemde çok güzel projelere imza atmaktadır. Kabuk değiştirmeye devam eden ve her geçen süre içerisinde yaşanılacak kentler içerisinde her zaman üst sıralarda yerini alan Kocaeli ile birlikte Dilovası'nda aldığı hizmetlerle daha yaşanılabilir bir kent olma yolunda hızla ilerliyor. Bu 5 yıllık süreç içerisinde de Hamza Şayir kardeşimizin çok güzel projelere imza atacağına inanıyorum. İnşallah bu 5 yıllık süreç sonunda Dilovası'nda ki değişim ve dönüşüm devam edecek” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku