banner1006
GÜNDEM:
Yeni Dönem Eğitimlerine Başladı

17 Ekim 2017 Salı 13:14

İstanbul Medeniyet Üniversitesi işbirliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de katkılarıyla hayata geçirilen Hedef Gelecek projesi Çayırova Belediyesi’nin müstesna projeleri içerisinde yerini korumaya devam ediyor. Üç yıl boyunca eğitim verilecek olan 25 Lise ikinci sınıf öğrencisiyle başlanan projede yeni katılacak öğrenciler için hazırlıklar da aynı zamanda yürütülüyor. Lise üçüncü sınıf olan ilk dönem öğrencileri bu yıl için atölye çalışmaları, ders destek programları, yabancı dil eğitimi, film uyarlamaları, hızlı okuma, kültür gezileri, sosyal ve sportif faaliyetlerle hem üniversiteye hazırlanacak hem de kişisel gelişimlerine katkıda bulunacaklar.

Müzik Atölyesi Eğitimleri de Akse Semt Konağında Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Proje kapsamında aldıkları ders destek programlarına ek olarak kültür, sanat ve spor alanlarında çeşitli etkinlik ve aktivitelerle zenginleştirilen öğrenciler, Çayırova Belediyesi Akse Mahallesi Semt Konağı içerisinde faaliyete geçen müzik atölyesinde de çalışmalara başladı. Öğrenciler için özel olarak dizayn edilen müzik atölyesinde, alanında uzman müzik öğretmenleri eşliğinde çeşitli enstrümanlarla tanıştılar. 25 öğrencinin gruplar halinde başladığı müzik eğitimlerinde başlangıç nota eğitimlerinin yanı sıra bağlama, gitar, bateri, piyano, klarnet gibi enstrümanlar için de eğitim verilecek.

Çayırova Belediyesi Liderlik Vasfını Üstlenebilecek Gençler Yetiştiriyor

Hedef Gelecek projesiyle bulunduğu her ortamda sosyal sorumluluk bilincine sahip, eğitim, kültür, sanat ve spor çalışmalarında her zaman aktif, öngörüsü yüksek, dinamik, hızlı karar alabilen, aldığı kararların arkasında durabilen ve liderlik vasfını taşıyabilecek gençlerin yetişmesini hedefleyen Çayırova Belediyesi, hazırladığı çalışma takvimi ile öğrencilere her hafta farklı bir çalışma alanı ve imkanı oluşturuyor. Bu hafta Akse Semt Konağı’nda gerçekleşen eğitimler yönetmen Melik Sözcüer ve görüntü yönetmeni Emin Kılıçtaş ile birlikte izlenen Truman Show filminin analiziyle ve okumalarıyla gerçekleşti. Hızlı okuma ve İngilizce dersiyle günü tamamlayan öğrenciler önümüzdeki hafta Çanakkale kültür gezisiyle programa devam edecek.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku