GÜNDEM:
Yeniden Refah'ın Türkiye İnşası

17 Aralık 2018 Pazartesi 12:56

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ankara'da üçüncü mitingini düzenledi. İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan mitingde partinin tanıtım filmi izletildi. Tanıtım filmindeki bazı bölümlerde ekrana merhum Necmettin Erbakan yansıtılırken salondaki coşku arttı.

Fatih Erbakan, mitingde yaptığı konuşmasında vaatlerini sıralarken, özellikle 'Asgari Ücret, Memur ve Emekli Maaşları'na vurgu yaparak, gelir adaletini sağlayacaklarının sözünü verdi.


'RÜŞVET, YOLSUZLUK VE YALANDAN ATEŞTEN KAÇAR GİBİ KAÇACAĞIZ'


"Biz kavga için değil uzlaşı için varız"
söylemini yineleyen Erbakan konuşmasına şunları ekledi: "
Bireyler ve bölgeler arasında mutlak adalet tesis edilecektir. Milli gelirin reel olarak arttırılması, seksen milyon vatandaşımıza adil bir şekilde yansıtılması için her türlü tedbir alınacaktır. Vergi sistemi; adil, basit, formalitesiz bir şekilde yeniden düzenlenecektir. Vergi oranları mümkün olan en alt seviyeye indirilecek, haksız vergiler derhal ortadan kaldırılacaktır. Toplam vergiler içinde dar gelirliden alınan vergilerin oranı adalet ilkesinin gerektirdiği noktaya indirilecektir. İşçi, memur ve emeklilerimizin maaşları üzerinden alınan vergiler sıfıra indirilecektir. Yaşanabilir bir Türkiye için; rüşvet, yolsuzluk ve talandan ateşten kaçar gibi kaçacağız. Başta kamuda olmak üzere, gizli ve açık her türlü israfı önleyeceğiz."


"YENİDEN REFAH TÜRKİYE'NİN DERTLERİNİN ÇARESİDİR"

Milli görüşün ortaya koyduğu "Yaşanabilir bir Türkiye", "Yeniden büyük Türkiye" ve "Yeni bir dünya için Türkiye" olmak üzere üç temel hedefin bulunduğunu belirten Erbakan, şunları da kaydetti: "Yeniden Refah Partimiz, insanlığın çektiği bütün maddi ve manevi sıkıntıların müsebbibi olan siyonizm mikrobunun tek ilacı ve antibiyotiğidir. Yeniden Refah Partimiz, yaşanabilir bir Türkiye'dir, yeniden büyük Türkiye'dir, yeni bir dünyanın teminatıdır. Partimiz, milletimizin gösterdiği büyük ilgi ve teveccühe cevap verebilecek düzeydeki programı ve projeleriyle, çözüm önerileriyle tertemiz, şaibesiz, samimi enerji dolu kadrolarıyla köklü geçmişinden gelen, 50 senelik milli görüş geleneğinden gelen tecrübesiyle Türkiye'nin dertlerinin çaresi, yeni vizyonu ve iktidar partisi olmaya aday partidir."

Konuşmasının ardından Fatih Erbakan, 13 il başkanına görev ve yetki belgelerini takdim etti. Gebzeden iki otobüs ve bir çok özel araçla katılımın sağlandığı kongrede tüm teşkilat motive olarak döndüler.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku