banner1006
GÜNDEM:
'Yerel hizmetler güçlü hükümetimizin eseridir”

29 Mayıs 2015 Cuma 13:52

 

**** 7 Haziran seçimlerine saylı günler kala Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Beylikbağı’nın esnafları ve vatandaşıyla bir araya geldi.

 

 AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve teşkilat üyelerinin de eşlik ettiği birliktelikte Başkan Karaosmanoğlu, “11 yılı geride bıraktığımız zaman diliminde Gebze ilçemize ve Beylikbağı mahallemize hizmet ediyoruz. Müşterek ne kadar ihtiyacımız varsa tek tek belirleyerek, bu zamana kadar nasıl yapmışsak, yapmaya da devam edeceğiz. Bu hizmetleri Hükümetimiz sayesinde gerçekleştiriyoruz. Halkımızın ihtiyacı olan altyapı, park, sosyal tesis gibi birçok gereksinimi kentimizi kazandırıyoruz. Gebze ilçemizi iyileştirme hamleleriyle daha yaşanabilir kent yapmak için tüm ekibimizle birlikte gayret ediyoruz. Yerel hizmetler güçlü hükümetimizin eseridir” dedi.

 “ULAŞIMI ÖN PLANDA TUTUYORUZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu esnaflarla olan birlikteliğinde, “Kentimizin nüfusu her yıl 50 bin artıyor. Bu gerçeği görerek projeler gerçekleştiriyoruz. Bu dönem özellikle ulaşım yatırımlarımıza ağırlık veriyoruz. Doğalgazlı otobüslerimizin yanı sıra, yol ve kavşak noktasında önemli gelişmeler kaydediyoruz. Hükümetimizle birlikte Metro sisteminin Gebze ilçemiz olmak üzere kentimize yayacağız. 2023 Türkiye’sinde Gebze’ye kadar gelen Marmaray ile birlikte Metro ağında büyük bir atılım gerçekleştireceğiz. Özellikle Metro sistemlerinin mühendislik ve proje çalışmalarına başladık. Hükümetimizle birlikte Marmaray’ı Gebze, Çayırova Darıca ve Organize sanayi bölgelerimizle buluştur ana hedefimizdir” şeklinde konuştu. 7 Haziran seçimlerinin ülkemiz geleceği açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Milletvekilliği seçimleri geleceğin inşası açısından önem arz etmektedir. Aldığımız emanetin değerini ve önemini biliyoruz. Gebze ilçemizde önemli hizmetler yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Ancak bu hizmetler başarılı ve güçlü bir hükümetin var olmasıyla olabilir” ifadelerini kullandı.

“HASTAMIZI DAHİ SIRTIMIZDA SANDIĞA GÖTÜRELİM”

Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiği söyleyen ve her vatandaşımızın sandığa giderek iradesini ortaya koymasını isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Halkımızın hizmet aldığı her alanda büyük başarılara imza attık. Ancak bu sizlerin Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza verdiğiniz desteklerle oldu. Geçmiş çok uzakta değil. Daha dün gibi hatırlıyoruz hepimiz o kaos dönemlerini. İnsanımıza değer verilmeyen dönemler AK Parti ile gerilerde kaldı çok şükür. Artık insan merkezli bir siyasi iradeyle, halkımıza hizmet sunuluyor. Bu hizmet aşkının devam etmesi için daha güçlü bir destekle AK Parti’ye EVET mührünü basmalıyız. Bunun için hasta yatağında eşimizi dostumuzu sırtımızda sandığa götürerek oyunu kullanmasını sağlayalım” dedi. Muhalefetin hiçbir projesi olmadığını da dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Tüm Muhalefetin tek ve ortak gayesi AK Parti’yi aşağıya çekmektir. Ama halkımız bunu net bir şekilde görüyor ve buna izin vermeyecektir” açıklamasını yaptı.

“MİLLETİN İRADESİNİ İPOTEK ALTINA ALANLARA İZİN YOK”

Seçim yarışında vatandaşa farklı şekilde baskı yapılmasına izin verilmeyeceğini de belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Milletin iradesine ipotek altına almaya çalışanlara izin vermeyeceğiz. Halkımızın huzur ve güven ortamında oyların kullanmasını sağlamak en önemli görevimizdir. Milletimiz bize dua ediyor. Biz gücümüzü dualardan alıyoruz. Siz kıymetli esnaflarımızı da çok seviyor, sizler için çalışıyorsunuz. Kendimi sizden görüyor, işlerinizde başarılı olmanızı istiyorum” açıklamasını yaptı. Konuşmaların sonrasında esnaf istek ve taleplerini Başkan Karaosmanoğlu’na ilettiler.

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku