banner1006
GÜNDEM:
Yerinde hayvan sevgisi eğitimi

11 Ekim 2018 Perşembe 16:18

3. Sınıf ve 2. Sınıf öğrencileri öğretmenlerinin önderliğinde velileri ile birlikte Darıca Hayvanat Bahçesinin ziyaret ederek hem Hayvan Hakları Gününü hem de Hayvanları Tanıyalım isimli ders konularını yerinde, hayvanların bulunduğu yerde işlediler. Hayvanların anavatanları, beslenmeleri bakımları ve diğer konularda bilgi aldılar. Hayvanarı canlı olarak gören öğrenciler çok mutlu oldular. Bir çok hayvanı gördüklerinde sevecek, korkan, tiksinen davranışlar gösterdiler.  Gerçeği öğrendiler.

GÜNÜN ÖNEMİ ANLATILDI

Ayrıca 4 Ekim günü Gebze Belediyesi Veteriner Hekimliği Bürosu Müdürü ve Çalışan Hekimleri Kroman Çelik İlkokulu Salonuna gelerek yanlarında getirdikleri hayvanlar eşliğinde günün önemini anlattılar. Hayvanlar ve insanlar arasındaki bağlar hakkında bilgi verdiler. Belediye görevlileri öğrencilere sokak hayvanlarına yem ve su verebilmeleri için plastik mama kapları verdi. Hayvanların aç ve susuz kalmaması hususunda öğrencileri bilgilendirdiler.

AYDIN TEŞEKKÜR ETTİ

Okul Müdürü Zihni Aydın, Başta Belediye Başkanına olmak üzere, Veteriner Müdürlüğüne ve Hayvanat Bahçesi ulaşımı sağlayan tüm çalışanlara teşekkür etti. Faaliyetlerin devam edeceği bilgisini verdi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği Başkanı...
Kocaeli Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği 7. Olağan Kongresi’nde yeni başkan Ayhan KILIÇ oldu. Kılıç...

Haberi Oku