GÜNDEM:
Yeşil Vadi'de revizyon!

24 Şubat 2016 Çarşamba 11:37

 Fatih ve Yavuz Sultan Selim Caddeleri, kavşaklar, Gaziler, Menderes ve Rahmi Dibek Caddelerini gerçekleştirdiği revizyon sonrasında yeni görünümüne kavuşturan Çayırova Belediyesi, Yeşil Vadi Caddesine kazmayı vurdu.
Cumhuriyet Mahallesi’nin girişinde bulunan ve ayrıca İstanbul istikametine de hitap eden caddeye, dekoratif aydınlatmalı direkler, palmiyeler yerleştiriliyor. Tıpkı Fatih ve Yavuz Sultan Selim Caddelerinde olduğu gibi şık ve renkli aydınlatmaların monte edilmeye başlandığı caddede aynı zamanda mevcut çam ağaçları korunacak. 
DEMİRCİ, “KENT ESTETİĞİNE YAKIŞAN CADDELER OLUŞTURUYORUZ”
Gerçekleştirilen revize çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler alan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, caddenin kısa sürede tamamlanacağını aktardı. Prestijli caddelerin sayısının artması adına çalışmaların devam edeceğini aktaran Demirci, “İlçemizdeki caddelerin canlanması, kent estetiği çalışmalarına tabi tutulması için planlamalarımızı yaptık. Fatih Caddesi, Yavuz Sultan Selim Caddesi gibi iki büyük caddemizi yeni görünümüne kavuşturduk. Şimdi Yeşil Vadi Caddemizin revizyonuna başladık. Aynı diğer iki caddemizde olduğu gibi Yeşil Vadi Caddemiz de dekoratif aydınlatmalı direkler ve palmiyelerle canlanacak” dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku