banner1006
GÜNDEM:
Yükselen Şehrin Mutlu Çocukları

11 Kasım 2022 Cuma 12:24

Göreve geldiği günden bu yana; eğitime ve öğrencilere büyük önem veren, hemen hemen her taleplerini yerine getirerek onları motive etmeye çalışan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; geçtiğimiz gün katıldığı bir okul etkinliğinde öğrencilerin ata binme istedikleri üzerine harekete geçti. 

BAZI ÖĞRENCİLER İLK DEFA AT BİNDİLER

Başkan Şayir, Dilovalı öğrencileri Kocaeli Atlı Spor Merkezi’ne götürerek bazı öğrencilerin ilk defa at binmelerini sağladı. Etkinlikte öğrenciler; Kocaeli Atlı Spor Merkezi yöneticileri tarafından atlı spor eğitimleri hakkında bilgiler aldıktan sonra at binerek, güzel bir gün geçirdiler. 

YÜKSELEN ŞEHRİN MUTLU ÇOCUKLARI

Bazı öğrencilerin mutluluklarına vesile olmaktan bahtiyarlık duyduğunu belirten Başkan Şayir, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin isteğini ve atlara olan ilgilerine duyarsız kalamazdık. 

Zaman zaman at binen biri olarak biliyorum ki, at binmek ve atlar ile bağ kurmak insana çok şey katmaktadır. At binmek; insan hayatında psikolojik ve zihinsel gelişime fayda sağladığı gibi, insanı sosyalleştiren, karakterini güçlendiren, insan ilişkisinin en üst düzeye ulaştıran önemli spor dallarımızdandır. Bazı çocuklarımızın ilk defa yaşayacakları bu duyguya ortak olmak, “Yükselen Şehir Dilovası’nda” yükselen şehrin mutlu çocuklarını görmek beni de çok mutlu ediyor” dedi.

ÖĞRENCİLERDEN ŞAYİR’E TEŞEKKÜR

Gün boyunca at binerek Kocaeli Atlı Spor Merkezi’nde güzel bir gün geçiren öğrenciler, gün sonunda sağladığı imkanlardan dolayı Başkan Şayir’e teşekkür ettiler.



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku