banner1001
İLÇE HABERLERİ:
Başkan Çiftçi velilerle buluştu

13 Şubat 2020 Perşembe 17:02

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen, Başkan Yardımcıları Sadettin Arıkboğa ile Kenan Tuzcu’nun da katıldığı toplantı öncesi velilerle birlikte kahvaltılı yapan Başkan Çiftçi, önemli açıklamalar yaptı.
Göreve geleli yaklaşık 11 ay olduğunu, bu süre içinde Çayırova halkına en iyi hizmeti verebilmek için çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Çiftçi, kültür merkezini daha etkin ve aktif hale getirdiklerini, haftada üç gün olan çocuk kulüplerini tam ve yarım gün olmak üzere 5 güne çıkardıklarını, her zaman önem ve öncelik verdikleri eğitimde ilçenin başarı çıtasını daha da yukarıya taşımak için ellerinden gelen çalışmayı yapmaya devam edeceklerini kaydetti.



Velilerin önceliklerinin her zaman kendi öncelikleri olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi, “Bizden dikiş-nakış ve aşçılık kursu istemiştiniz açtık. Yeni talepleriniz olursa yeni kurslar açabiliriz. Geçtiğimiz yıl ilk kez Çayırova’da kitap fuarı düzenledik. Beklentilerimizin üzerinde bir katılım oldu. Geleneksel hale getireceğiz. Yavrularımız her şeyimiz. Onların en iyi şekilde yetişmesi için çalışıyoruz. Geleceğimiz olan yavrularımızı milli ve manevi değerlerimiz ve kültürel kodlarımıza göre yetiştireceğiz. Her projemizde çocuklarımızı ön planda tutacağız. Spor kulübümüzü aktif hale getirdik. Çocuklarımız her branşta spor yapıyor. Çayırova’yı spor kenti yapacağız. Hedefimiz başarılı sporcular yetiştirmek ve bu alanda ilçemizin marka değerine katkıda bulunmak.” dedi.

Çayırova Devlet Hastanesi’ni ilçenin her noktasından daha da kolay ulaşılabilecek ve yürüyerek gidilebilecek bir alana getirdiklerini ifade eden Başkan Çiftçi, kent meydanın için proje çalışmalarının devam ettiğini ve projeye Çayırova’lıların onayından sonra en kısa sürede başlayacaklarını sözlerine ekledi.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

İş adamı fabrikadaki patlamada hayatını...
Gebze ilçesinde 2 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı beton üretim fabrikasında meydana gelen sanayi...

Haberi Oku