banner1001
İLÇE HABERLERİ:
Başkan Şayir'den Kadir Gecesi mesajı

19 Mayıs 2020 Salı 13:14

 Başkan Şayir, yayınladığı mesajında; Kadir Gecesi'nin  tüm insanlığa, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dileyerek “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan Ayının manevi atmosferini ve eşsiz bereketini hep birlikte yaşıyoruz.

Bugünde ‘Bin aydan daha hayırlı olan’ Kadir Gecemizi idrak edeceğiz.

İslam Alemi’nin en mübarek gecesi olan Kadir Gecesi’nin gereklerinden biri de Müslümanlar arasında kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirecek olmasıdır. Sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, rahmet ve mağfiretin yağmur gibi yağdığı bu mübarek gecenin ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, milletimizin refah ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum.

Günahların bağışlanacağı, duaların kabul edileceği bu gecenin, tüm dünyayı etkisi altına alan salgının son bulmasına vesile olması en büyük arzumuzdur.

Bu gecede, tüm dünyadaki birbirimiz için, ümmetin huzuru ve  mutluluğu için de ellerimizi semaya açacağız. Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Bu duygularla, tüm hemşerilerimin Kadir Gecesini kutluyor, ülkemiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını en kalbi duygularımla temenni ediyorum”dedi.


banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

SEZER, “ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 109.YILI KUTLU...
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yayınladığı mesajda, “18 Mart Şehitleri Anma Günü...

Haberi Oku