banner1006
İLÇE HABERLERİ:
Bıyık: 'Gün birlik olma günüdür”

27 Nisan 2018 Cuma 14:20

 AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, 24 Haziran seçimleri öncesinde İstişare Kurulu Üyeleriyle toplantı düzenledi. Toplantıya ev sahipliği yapan İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Seçimlere kadar gece gündüz demeden, kapı kapı dolaşarak, sokak sokak gezerek herkese ulaşmalıyız. Gün birlik olma ve kenetlenme günüdür. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde de Darıca olarak Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz” dedi.

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, 24 Haziran seçimleri öncesinde İstişare Kurulu Üyeleriyle toplantı düzenledi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca Eski İlçe Başkanları Orhan Pala ve Hakan Höbek, il yöneticileri, ilçe yöneticileri ve istişare kurulu üyeleri katıldı.

BIYIK: “GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR”

İstişare Kurulu toplantısına ev sahipliği yapan ve programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, 24 Haziran seçimlerinde başarılı olacaklarını ifade ederek “24 Haziran seçimleri çok önemli. Hepimize büyük görevler düşüyor. Partimizin 2023 vizyonu ve hedefi için 24 Haziran seçimlerinde mutlaka başarılı olmalıyız. Bunun için hepimizin taşın altına elimizi sokması gerekiyor. Seçimlere kadar gece gündüz demeden, kapı kapı dolaşarak, sokak sokak gezerek herkese ulaşmalıyız. Gün birlik olma ve kenetlenme günüdür. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde de Darıca olarak Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz. 24 Haziran’a yaklaşık 2 ay gibi kısa bir süre var. Bu süre içerisinde yorulmadan, bıkmadan, partimiz için, Cumhurbaşkanımız için, ülkemizin geleceği için dünya mazlumları için elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız. 24 Haziran’da yeni bir zafere imza atacağız” dedi.

YAMAN: “YATIRIMLARIN MİMARI CUMHURBAŞKANIMIZDIR”

Toplantıda daha sonra Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da konuşma yaparak 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı. Belediye Başkanı Karabacak, yatırımların devamı ve istikrar için 24 Haziran seçimlerinde yine başarılı olmak istediklerini ifade etti. Milletvekili Cemil Yaman da yaptığı konuşmada 24 Haziran seçimlerinin önemini vurgulayarak “AK Parti kurulduğu günden bugüne birçok dev esere imza attı. AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanımızın en büyük başarısı yaptığı hizmetlerdir. Bu hizmetlerin devamı için 24 Haziran seçimleri çok önemli. Kocaeli olarak da aldığımız hizmetlerin en büyük mimarı Cumhurbaşkanımızdır. Kocaeli’ye ve bölgemize çok önem veren bir liderimiz var. Biz de liderimize, Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği Darıca’dan, Kocaeli’den vermeliyiz” diye konuştu.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GEBZE GAZETESİ 41 YAŞINA GİRDİ
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku