banner1024
İLÇE HABERLERİ:
Çayırova'da Anneler Günü Kutlandı

13 Mayıs 2023 Cumartesi 13:24


Çayırova Belediyesi 14 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Türk sinemasının ünlü isimlerinden Hülya Koçyiğit’in katıldığı programı takip eden ve bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi “ Anneler günü vesilesiyle hepimizin çok sevdiği kıymetli sanatçımız Hülya Koçyiğit hanımefendiyi davet ettik ve sağ olsunlar bizleri kırmadı. Katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Bizim için her gün anneler günü. Bu vesileyle anneler gününüz kutlu olsun.’’ dedi.
Türk sinemasının yıldız sanatçılardan Hülya Koçyiğit konuşmasına anneler gününü kutlayarak başladı. Hülya Koçyiğit “Annelik gerçekten Allah’ın kadına verdiği bir ayrıcalık. Çok özel ve güzel bir duygu. Bu özel günde bütün annelerin ve anne olmaya hazırlananların anneler gününü bütün kalbimle kutluyorum’’ dedi.

 Kadın olmanın ve anne olmanın güzelliği ve getirdiği sorumluluklardan bahseden Koçyiğit, kadınların sosyal yaşamdaki önemine değindi. 

Program sonunda ayakta alkışlanan sanatçı yoğun sevgi gösterisi ile karşılaştı.

Konuşmaların ardından Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi sanatçı Hülya Koçyiğit’e günün anısına hediye taktim etti.

banner982
Anahtar Kelimeler
çayırovaGebzeKocaeli
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Otobüsün Arkasını Görenler Şaştı Kaldı
- Otobüs arkasına yazılan yazılar kazaya davetiye çıkardı, sürücüler ikiye bölündü

Haberi Oku