banner1001
İLÇE HABERLERİ:
Çayırova'dan Üstyapı Hamlesi

24 Eylül 2018 Pazartesi 12:48

25 Sokak Üstyapıya Kavuşuyor

 

Her yıl tonlarca asfalt uygulaması yaparak mahallelerin temiz ve modern sokaklara kavuşmasını sağlayan Çayırova Belediyesi, çalışmalarını İnönü Mahallesi’nde sürdürüyor. Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin yakından takip ettiği çalışmalarda pmt serimini büyük oranda tamamlayan ekipler, sıcak asfalt uygulamasına önümüzdeki günlerde geçiyor.

 

Vatandaşların güvenli ulaşım sağlaması ve mahallelerin sorunsuz bir üstyapıya kavuşması için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren belediye, İnönü Mahallesi’ndeki çalışmasında toplamda 25 sokakta üstyapı uygulamasını gerçekleştiriyor. Altyapısının tamamen bittiği sokakların pmt uygulamasınıda tamamlamak üzere olan kurum, asfalt uygulaması ve kaldırım çalışmasıyla ilgili bölgeyi kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.

 

Demirci, “Üstyapıda Hızlı İlerleme Kaydettik”

 

4,5 yılda 9 mahallenin tamamında üstyapı uygulaması yaptıklarını ve Çayırova’nın değişimine bu noktadan başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, gerçekleştirdiği incelemelerin ardından İnönü Mahallesi’ndeki çalışmanında kısa bir süre sonra biteceğini belirtti. Her yıl altyapı ve üstyapı noktasında yapmış oldukları tüm planları uyguladıklarına dikkat çeken Demirci, “İlçemizin en büyük yatırım kalemlerinden olan altyapı ve üstyapı çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Milyonlarca liradan oluşan bu yatırımlarımızda ilçemizin tüm mahallelerinde güvenli ve modern sokakları hizmete sunduk. İnönü Mahallesi’ndeki çalışmalarımızda ise asfalt uygulamasına geçiyoruz. Burada bulunan 25 sokağımızın üstyapısını da tamamlayarak, kısmi eksik olan noktalarımızıda bitirmeyi planlıyoruz.” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
emek mh 5 yıl önce

Bu hızla gidilirse arabalarda masraf artacak. servisler yollar bozuk diye uzaklar alıp bırakıyor olan vatandasa oluyor çalışma biten bir sürü sk var bir nokta üzerinde yoğunlaşıyor!

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

SEZER, “ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 109.YILI KUTLU...
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yayınladığı mesajda, “18 Mart Şehitleri Anma Günü...

Haberi Oku