banner1006
İLÇE HABERLERİ:
Çayırova'ya şelaleli semt meydanı

11 Şubat 2019 Pazartesi 11:46

Çayırova Belediyesi’nin sosyal yaşam alanlarını oluşturduğu önemli projelerden olan Semt Meydanlarının bir yenisi daha tamamlandı. Özgürlük ve İnönü Mahallelerinin kesişiminde hayat bulan Erişler Şelaleli Semt Meydanı ve Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor.

İlçede sosyal yaşam alanlarını arttırmak için semt meydanları projesini uygulamaya koyarak bu güne kadar 3 ayrı Semt Meydanını vatandaşların kullanımına sunan Çayırova Belediyesi yeni bir meydanı hizmete sunuyor. Açılış ve tanıtım programına hazırlanan kurum, Erişler Şelaleli Semt Meydanı ve Sosyal Tesisleri kısa bir süre sonra hizmete açacak.

5 Bin Metrekare Semt Meydanı

5 Bin metrekare alan üzerine inşa edilen ve şelalesiyle ön plana çıkan projede 300 metrekareyi aşan bir de sosyal tesis bulunuyor. İçerisinde yürüyüş yolları, dinlenme alanları bununan projede çocuklar için güvenli oyun alanları yer alıyor. Çeşitli bitkilerle peyzajıda bitirilen projenin otoparkıda tamamlandı.

Demirci, “Proje Atıl Durumda Olan Alana Hayat Verdi”

Yıllardır atıl durumda bulunan ve ilçe sakinleri tarafından şikayetlere konu olan alanı Semt Meydanı projesi ile düzenlediklerini ve gelen tüm şikayetlerin geride kaldığını belirten Belediye Başkanı Şevki Demirci, Erişler Şelaleli Semt Meydanı ve Sosyal Tesislerinin ilçeye hayırlı bir yatırım olduğunu söyledi. Gençler başta olmak üzere 7’den 70’e her kesime hitap eden sosyal yaşam alanlarını oluştururken vatandaşların görüşlerine ayrı bir önem verdiklerini aktaran Demirci, bu güne kadar 3 semt meydanı ve 4 sosyal tesisi hizmete sunduklarını belirtti. Şekerpınar, Akse ve Atatürk Mahallelerinde hizmet veren bu projelerin vatandaşlarca büyük bir ilgi gördüğünü açıklayan başkan Demirci, erişlerde yapımı tamamlanan projeninde tanıtımından sonra hizmet vermeye başlayacağını duyurdu.

banner982
Anahtar Kelimeler
MeydanıSemtçayırova
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GEBZE GAZETESİ 41 YAŞINA GİRDİ
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku