banner1006
İLÇE HABERLERİ:
CHP'li Törk'e bayram tatili yok

18 Haziran 2018 Pazartesi 17:04

 VATANDAŞLA BAYRAMLAŞTI

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, bayramın birinci günü Trabzon Şalpazarlılar Kabasakal Köyü Derneği ile Trabzon Şalpazarlılar İl Derneği geleneksel keşkek ikramında Trabzonlular ile biraraya geldi. Ardından Darıca Çınaraltı Meydanı’nda geleneksel kent bayramlaşması programında vatandaşla bayramlaştı. Günü CHP Darıca ilçe binasında ve Gebze Kent Meydanı’nda ilçe örgütleri bayramlaşma programı ile tamamlayan Törk “Hep birlikte güzel bir gelecek için yola çıktık, çalışmalarımıza başladık. Halkın yoğun bir ilgisi var bize karşı, ilgi ile karşılıyorlar. Halkımız “artık tamam” diyor değişim istiyor. Birlik ve beraberliği bizim sağlayacağımızı biliyorlar. Çünkü Türkiye’nin birleştirici gücü Cumhuriyet Halk Partisi’dir” dedi.

 İTTİFAK PARTİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

Bayramın ikinci günü Saadet Partisi ve İYİ Parti’yi ziyaret eden Yakup Törk, İttifak partileri ile süreci değerlendirerek son hafta yapılacak çalışmalar için görüş alışverişinde bulundu. Programa Ardahan Karakale Köyü Derneği pikniğine katılarak devam eden Ardahanlılar ile bayramlaşan Törk, taziye ziyaretleri ve düğün programları ile günü noktaladı.

 İKTİDARIN AYAK SESLERİ İNCE İNCE GELİYOR

Bayramın üçüncü günü sabah börek salonu açılışı yaparak programlara erken başlayan Törk Ardahan Hanak Geç Köyü pikniği ve Darıca Cemevi pikniği ile devam etti. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in Gebze’de katılacağı miting öncesi ve sonrası nişan, düğün ve piknik davetleri ile yoğun bir günü sonlandıran Törk, 1 açılış, 1 miting, 2 piknik, 8 düğün davetine katılarak rekor kırdı. Bayram demeden, tatil demeden çalıştıklarını belirten İlçe Başkanı Törk, “İktidarın ayak sesleri ince ince geliyor. Bayram demeden, tatil demeden çalışıyoruz. Cumhurbaşkanlığında Muharrem İnce, Milletvekili seçimde de CHP açık ara iktidar partisine fark atacak.” diye konuştu.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GEBZE GAZETESİ 41 YAŞINA GİRDİ
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku