banner1006
İLÇE HABERLERİ:
Darıca Gençlerbirliği Olağanüstü Kongresini Yaptı

08 Ekim 2018 Pazartesi 16:20

Darıca Belediyesi Meclis salonunda yapılan kongrede kulüp faaliyetleri ve denetim kurulu raporu onaylanarak ibraz edildi.


Kongrede kısa bir selamlama konuşması yapan Kulübün Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, kongrede alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulunurken, “Darıca GB, köklü bir geçmişe sahip tarihi bir kulüptür. Geçmişi başarılarla dolu kulübümüzde bugün yeni bir dönem başlamıştır. Kulüp başkanından yönetimine, taraftarından ilçe halkına kadar herkes Darıca Gençlerbirliği’nin başarısı için elini taşın altına koymalıdır. Bizler yıllardır maddi manevi her türlü desteği veriyoruz, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Darıca GB'nin daima var olabilmesi için, Darıca GB'yi Anonim Şirketi'ne (A.Ş)ye dönüştürüyoruz. Böylelikle kulübümüzün geleceğini teminat altına alıyoruz. Kulübümüzün ismi, renkleri ve stadı asla ve asla değiştirilemeyecektir. Başkan ve ekibine başarılar diliyorum'' dedi.

 

Yönetim 7 Kişiden Oluşuyor

 

Alınan kararla Anonim Şirketi olan kulüpte Başkan Mücahid Vural olurken 7 Kişiye düşürülen yönetimde şu isimler yer aldı.

 

Mücahid Vural (Başkan)

Özcan Dal

Lokman Demirtaş

Oktay Akman

Ali Güven

Mehmet Elmas

Ferhat Gümüştekin

 

Denetim Kurulu Üyeleri

Bilal Ulusuy

Bülent Anar

Kenan İbar

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GEBZE GAZETESİ 41 YAŞINA GİRDİ
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku