banner1001
İLÇE HABERLERİ:
Darıca Sahil Parkı estetik açıdan zenginleşiyor

20 Mayıs 2020 Çarşamba 11:12

 Darıca ile Gebze Eskihisar Sahili’ni birleştiren Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı, şehrin yeni cazibe merkezlerinden birisi haline geliyor. İçerisinde hobbit evlerinden çocuk oyun alanlarına kadar birçok sosyal donatının da bulunduğu sahil parkında, İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü  tarafından üç boyutlu (3D) resimler çiziliyor. Duvarlara çizilen resim uygulamaları, parkı görsel ve estetik acıdan zenginleştiriyor.

 

TAMAMLANDIĞINDA GÜZELLİK VE ESTETİK KATACAK 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar şehrin birçok noktasına resim uygulama çalışması yaparak görsel ve estetik anlamda zenginleşme sağladı. “Güzel Şehrim Kocaeli Projesi” kapsamında yapılan resim uygulama çalışması, yakın zamanda tamamlanan Darıca Şehir Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’nda da yapılmaya başlandı. Profesyonel ressamlar tarafından akrilik dış cephe boyası ile çizilen resimler tamamlandığında, sahil parkına güzellik ve estetik zenginlik katacak. Doğa, manzara ve çeşitli hayvan figürlerinin konu edildiği resim uygulamalarının kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.  

 

PROFESYONEL RESSAMLAR

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Güzel Şehrim Kocaeli Projesi” kapsamında il genelindeki meydan, bulvar, köprü ve caddelerin duvar zeminlerine resim uygulama çalışmaları yapılıyor. Profesyonel ressamlar tarafından çizilen resim uygulamalarıyla şehrin dikkat çekici önemli alanları estetik açıdan zenginleştiriliyor.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

İş adamı fabrikadaki patlamada hayatını...
Gebze ilçesinde 2 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı beton üretim fabrikasında meydana gelen sanayi...

Haberi Oku