banner1024
İLÇE HABERLERİ:
Darıca'da Şölen Erzincanlılar ile devam etti

09 Temmuz 2018 Pazartesi 14:07

Hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar Darıca sahilini tamamen doldururken, Nilüfer Balcı konseri ile başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan Erzincanlılar Dernek Başkanı Uğur Öcal, dernek yönetimi olarak Erzincan’ın örf, adet, gelenek ve görenekleri yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için çalıştıklarını ifade ederek, gecenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ’NE SAHİP ÇIKALIM

Derneğin Onursal Başkanı İşadamı Özcan Dal’da yaptığı selamlama konuşmasında böylesine güzel programlarda tüm vatandaşları bir araya getiren Başkan Karabacak ve ekibine teşekkür ederken, bu yıl şampiyon olarak 2. Lige çıkan Darıca Gençlerbirliği’ne tüm kentin sahip çıkması gerektiğini söyledi. Dal yanında getirdiği şampiyonluk madalyasını tüm şehrin hak ettiğini söylediği  konuşmasında, “Kocaeli’de ilimizi ikinci ligde temsil eden tek takım olan Darıca Gençlerbirliği bu şehrin gururudur. Şampiyon olarak ikinci lige çıkmak her ne kadar önemliyse, ikinci ligde başarılı olmak ta o kadar önemlidir. Başarı için de bu kenti yönetenlerin, bu kentin işadamlarının, bu takıma destek olması gerekir. Bizler Erzincanlılar Derneği olarak şampiyon takımımıza küçük bir katkı olarak 10.000 TL bağışta bulunuyoruz. Takımımızı bir kez daha tebrik ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

BAŞBAKANIMIZ BİNALİ YILDIRIM’A SELAM OLSUN

Erzincanlılar gecesinde bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise geceye katılan herkese teşekkür edip iyi eğlenceler dilerken, “Her gün ülkemizin bir farklı bir iline gittiğimiz Şehirler ve Kültürler Kaynaşması bir birlik ve beraberlik projesidir. Sevginin kardeşliğin oluşmasına sebep olan bu birliktelik bir gönül birlikteliğidir. Bu akşam ülkemizin güzel şehri Erzincan’dayız. Öncelikle buradan Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı Binali Yıldırım Beyefendiye selam gönderiyorum. Ülkemize yaptığı hizmetler her zaman saygı ile yad edilecektir. Evet bu akşam can Erzincan’dayız. İnsanının 24 ayar olduğu bir şehirdir Erzincan. Sultan Melih'in şehri Erzincan'a selam olsun. Altın Tepesi, Karanlık Kanyonu, Dikili Taşlar, Terzi Baba Türbesi, Melikgazi Türbesi ile Erzincan’dayız bu akşam. Gecemize katılan can Erzincanlılar ve tüm misafirlerimiz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Gecemiz hayırlı olsun.” diyerek konuşmasını tamamladı.Dernek yönetiminin Başkan Karabacak ve geceye katkı sağlayan işadamlarına plaket vermesi ile devam eden program Zeyno Eze ve Özden Irmak konserleri ile son buldu.

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Otobüsün Arkasını Görenler Şaştı Kaldı
- Otobüs arkasına yazılan yazılar kazaya davetiye çıkardı, sürücüler ikiye bölündü

Haberi Oku