banner1024
İLÇE HABERLERİ:
Darıca'yı Karış Karış Gezerek 24 Haziran'ın Önemini Anlattı

04 Haziran 2018 Pazartesi 13:18

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca ilçesinde Çınaraltı esnafı başta olmak üzere vatandaşlarla bir araya gelerek 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçiminin önemini anlattı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte esnaflara bereketli işler dileyen Karaosmanoğlu, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, “Birlik, bereket, bolluk için vakit daha fazla icraat vaktidir. İşte bu nedenle 24 Haziran çok önemlidir. Türkiye ve Kocaeli kalkınacaktır. Halkımız seçim sandığı önüne geldiğinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve güçlü meclisin oluşmasında da AK Parti logosunun altına Evet mührünü basacaktır” dedi.

 

“KOCAELİ’DE ARITMA TESİSİNİ BUGÜN 22’YE ÇIKARDIK” 

 

AK Parti’nin meselesi memleket meselesidir diyen Karaosmanoğlu, Kocaeli iline son 15 yılda merkezi idarenin 475 milyon TL Çevre ve Şehircilik yatırımı yaptığını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, Halkımızın hayat kalitesini sağlıklı ve planlı şekilde yükselttik, yükseltmeye devam ediyoruz. Vatandaşımızın yaşam refahını en üst seviyeye çıkartmak için çalışıyoruz. Ülkemizi ve Kocaeli’yi geliştirmek, kalkındırmak ve güzelleştirmek için son 15 yılda önemli projeleri hayata geçirdik. Bakınız Kocaeli’de üç adet olan atık su arıtma tesisini bugün 22’ye çıkardık. Darıca ilçemizde de özellikle çevre projeleri konusunda önemli adımlar attık. Tünellerle atık sularımızı taşyarak arıtma Gebze arıtma tesisimize taşıdık. Darıca Askeri kışla alanın Başbakan Yardımcımız Fikri Işık’ın büyük çabalarıyla kentimize kazandırdık. Şimdi o bölgeden tamimiyle halkımızın yaralanacak. Yeşili ve denizi ile cazibe alanı olacak” şeklinde konuştu.

 

“BİZDE HALKA HİZMET, HAKK’A HİZMETTİR” 

 

“AK Parti mazlumun sesidir” vurgusu da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bizden yardım bekleyen kardeşlerimizi kimsesiz bırakmadık. Zulme sessiz kalmadık. Bu nedenle bizi sevmediler. Birilerinin çıkarlarına ters düştüğümüz için büyük Türkiye idealine emin adımlarla ilerlediğimiz için önümüze set çektiler. İlk günkü heyecanla, aşkla işimizi yapmaya, verilen görevi yerine getirmeye gayret ettik. AK kadrolarda emeği geçen tüm kardeşlerimin önceliği hizmet etmektir. Bizde halka hizmet, Hakk’a hizmettir. Çok şükür ne çizgimizden, ne de tavrımızdan taviz verdik.  Birlikten kuvvet doğar dedik” diyerek açıklamasını tamamladı
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Otobüsün Arkasını Görenler Şaştı Kaldı
- Otobüs arkasına yazılan yazılar kazaya davetiye çıkardı, sürücüler ikiye bölündü

Haberi Oku