banner1001
İLÇE HABERLERİ:
Demirci, muhtarlarıyla buluştu

12 Ekim 2018 Cuma 17:08

“Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Edecek”

 

İnönü Mahallesi Muhtarı Nur Gökhan ve Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın ile gerçekleştirdiği toplantıda yapılan yatırımlara değinen Demirci, mahallelerin eksikliklerini bildiklerini de dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde İnönü ve Emek Mahalleleri’nde gerçekleştirmiş olduğu incelemelerin ardından bir değerlendirme yaptıklarının altını çizen Demirci, her iki mahalleyede 4,5 yıllık süre çerisinde birçok yatırımı kazandırdıklarını vurguladı.

 

Her İki Mahalleyede Birçok Yatırım Yaptık”

 

İnönü Mahallesi’nde doğalgaz problemini %95 seviyelerinde çözdüklerini hatırlatan Demirci, üstyapı noktasında da eksikliklerinin olmadığını belirtti. Yine İnönü Mahallesi’nde Semt Konağı, Prestijli Caddeler, yeni parklar hizmete sunduklarını ve devam eden Semt Meydanı Şelale Parkı’da kısa bir süre sonra tamamlayarak hizmete açacaklarını ifade eden Demirci, eksik görülen her bir konunun tamamlanacağını da sözlerine ekledi.

 

Emek Mahallesi’nde ise yine birçok yatırım yaparak mahallenin çehresini değiştirdiklerini hatırlatan Demirci, Semt Konağı, parklar ve mesire alanları, prestijli caddeler, kapalı spor salonları ve sosyal yaşam alanları gibi projelerin tamamlanarak hizmete sunulduğunu söyledi. Altyapı ve üstyapı noktasında da Emek Mahallesi’nin büyük ölçüde tamamlandığını aktaran Demirci, yatırımların durmadan devam edeceğini ve Korkak Dere mevkiindeki doğalgaz sorununuda çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

 

“Kronik Sorunları Çözdük”

 

Her iki mahallede yapmış olduğu incelemelerde yeni projeler içinde planlama yapacaklarını vurgulayan Demirci, Çayırova’nın değişimine tüm mahallelerin ayak uydurması, kentleşme yolunda her bir mahalleninde gelişmesi için çok çalıştıklarını söyledi. Eğitim başta olmak üzere, spora, sanata, sağlığa, çevreye, ulaşıma, alt ve üstyapıya çok önemli dokunuşlar yaptıklarını vurgulayan Demirci, “İnönü ve Emek Mahallelerimiz bizim için önemli yaşam alanlarıdır. Bu iki mahallemizde birçok hizmet ürettik. Çalışmalarımızı titizlikle sürdürerek mahallelerimizin kanayan yarası olan kronik sorunlara da eğildik. Kentsel dönüşüm gibi uzun yıllar süren sorunu da çözmüş olduk. Her iki mahallemizde eksik olan kısımları tamamlayarak yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

İş adamı fabrikadaki patlamada hayatını...
Gebze ilçesinde 2 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı beton üretim fabrikasında meydana gelen sanayi...

Haberi Oku