İLÇE HABERLERİ:
DİLOVASI 'nda YENİ MERKEZ!

12 Kasım 2016 Cumartesi 10:01

 

 

Zor koşullarda hizmet veren yetersiz binası ile çalışanlarının vatandaşa yeterli hizmet vermede sıkıntı yaşaması sonrası AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve ekibini harekete geçirdi. Başkan Akbulut, Başkan Yardımcıları Fazıl Korkmaz ve Mahmut Kocabay, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ile birlikte Dilovası Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Esma Yağız ve personelini ziyaret ettiler.

AKBULUT VE EKİBİ BİLGİ ALDI

Akbulut ve ekibi ziyarette Dr. Esma Yağız’dan Toplum Sağlığı Merkezi hakkında bilgiler aldılar. Yağız, hizmet verdikleri binanın yetersiz olduğunu 6 doktor ve 30 personelle böyle bir binada vatandaşa iyi hizmet veremediklerini söyledi.

YENİ BİNA YAPILMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Akbulut, Dr. Esma Yağız ile birlikte Toplum Sağlığı Merkezi’ni dolaşarak binanın durumu hakkında bilgileri aldıktan sonra yaptığı açıklama da “Dr. Esma Yağız ile birlikte Toplum Sağlığı Merkezi’mizi gezdik ve 6 Doktor ve 30 personelin böyle bir binada hizmet vermesinin gerçekten zor olduğunu gördük. Yetersiz personelin bina çalışma performansını etkilediğini gördük. Vatandaşımızın daha iyi hizmet alabilmesi için bizde üzerimize düşeni yapacağız. Gerekirse yeni ve modern bir binanın yapılması, Toplum Sağılığı Merkezi çalışanlarının halkımıza daha iyi koşullar hizmet verebilmesi için görüşmelerimizi yapacağız. Milletvekillerimize, İl Sağlık Müdürlüğüne ve İl Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğümüze konuyu aktaracak ve sorunun kısa sürede çözülmesi için çalışmalarımızı başlatacağız.”dedi. Akbulut ve ekibi daha sonra Toplum Sağlığı Merkezi eski Müdürü Muhammet Karabulut’u da ziyaret ettiler.   

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Otobüsün Arkasını Görenler Şaştı Kaldı
- Otobüs arkasına yazılan yazılar kazaya davetiye çıkardı, sürücüler ikiye bölündü

Haberi Oku