İLÇE HABERLERİ:
Engellilere Ağız ve Diş Sağlığı Taraması

24 Aralık 2018 Pazartesi 10:04

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i karşılarında gören merkez sakinleri büyük sevinç yaşadılar. Başkan Üzülmez, engellilerle yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi. Kartepe Nuh Çimento Sanayi Vakfı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hekimleri tarafından engellilerin ağız ve diş sağlığı muayeneleri yapıldı. Muayene sonrasında ağız ve diş rahatsızlığı olan engellilerin tedavileri ücretsiz yapılmak üzere planladı.


GÖNÜLLERİNE DOKUNUYORUZ

Organizasyonu değerlendiren Üzülmez, “Her sağlıklı birey bir engelli adayıdır. Engellilerimize ilçemizde bir bütün olarak en iyi şekilde hizmet verilmektedir. Onların yaşadıkları mutluluk bizlerin mutluluğudur. Kartepe Belediyesi olarak engellilerimize yönelik projelerimiz ve çalışmalarımız aralıksız devam ederken onların gönüllerine de girmeye çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.          

Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü 12 Eylül 2001 tarihinde 3 ve 18 yaş arasındaki zihinsel engelli bireylere hizmet vermek amacıyla kuruldu. Toplamda 48 çocuğa özel eğitim veriliyor. Rehabilitasyon merkezinde toplamda 46 personel görev yapıyor.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bu Sefer Çocuklar Meclis Koltuğuna Oturdu Ve...
- Mecliste koltukları dolduran çocuklar şehre oyuncak müzesi kurulması önergesini oy birliğiyle kabul etti...

Haberi Oku