banner1006
İLÇE HABERLERİ:
'Geleceğe gençlerimiz yön verecek”

11 Ocak 2020 Cumartesi 10:05

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, gençlerle buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Çiftçi, TÜGVA Çayırova Temsilciliği’nin düzenlediği programda gençlere hitap etti. Belediye Başkan Yardımcıları Av. Sadettin Arıkboğa, Salih Palaz, Kenan Tuzcu, TÜGVA Kocaeli Temsilcisi Muhammet Hanefi Akbulut ve Çayırova İlçe Temsilcisi Fatih Yeşilkaya ile gençlerin katıldığı

programda Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye gençlere verdiği önem ve desteklerden dolayı teşekkür eden Yeşilkaya, Çayırova’daki tüm gençlerle bir araya gelme adına çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Gençlerle sohbetinde birçok konuya değinen ve deneyimlerini paylaşan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Belediye olarak, gençlerimizin geleceğe dair hedeflerinin gerçekleşmesi adına neler yapabileceğimizi değerlendirme noktasında her zaman gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Gençlerin hedeflerine ve hayallerine çok önem verdiklerini ifade eden Başkan Çiftçi, projelerin odak noktasında geleceğimiz olan gençlerin olduğunu belirterek, geleceğe gençlerin yön vereceğini söyledi.

Konuşmasının ardından gençlerin sorularını da yanıtlayan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, gençlerden proje üretmelerini ve gelişim noktasında her zaman bir adım önde olmalarını istedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GEBZE GAZETESİ 41 YAŞINA GİRDİ
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku