İLÇE HABERLERİ:
'Gençleri destekliyoruz”

30 Nisan 2015 Perşembe 16:27

 

 

Seçim çalışmaları kapsamında Darıca’da programlara katılan Fikri Işık Nenehatun Mahallesi’nde ve Piri Reis Kültür Evi’nde vatandaşlarla buluşurken son programda Darıca Sancaktepe’de gençlerle biraraya geldi.7 Haziran 2015 te yapılacak olan seçimlerde ilk kez oy kullanacak olan gençlerle Türkiye’nin dünü, bugünü ve yarını üzerine sohbet eden Başkan Işık,  hükümet olarak hedeflerinin gençlere iyi bir gelecek bırakmak olduğunu ifade ederek bu yönde yapılan çalışmaları anlattı.

Bakan Işık, hükümet olarak özellikle ARGE çalışmalarına önem verdiklerinin altını çizerek ,”biz gençlerimizin bilgi ve birikimlerini faydalı işlerde kullanmalarını istiyoruz. Gençlerimizin önünü açacak projeleri destekliyoruz. Gerek hibe ve gerekse faizsiz kredilerle kendi işlerini kurmaları için gençlerimizi teşvik ediyoruz.” diyerek hükümetin çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

GENÇLERİMİZE BİZ SAHİP ÇIKACAĞIZ

Darıca Belediye Başkanı ise gençlere yönelik çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktarırken bir de müjde verdi. Başkan Karabacak, ”ilçemizde şu anda Bilgi evlerinde 42 öğretmen, 60 personel ve 13 bin kayıtlı öğrencimiz hizmet alıyor. Bilgilerimizde önümüzdeki yıl yeni bir uygulama başlatarak, lisede okuyan gençlerimize de hizmet vermeye başlayacağız. Özellikle dersanelerin kapanmasıyla birlikte oluşacak boşluğu doldurma adına üniversiteye hazırlanan gençlerimize ders ve etüt desteği sağlayacağız. Bu konudaki hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. Yeni eğitim öğretim yılı başından itibaren bu projemizi de hayata geçirerek bilgi evlerimizin kapasitesini ve hizmet ağını genişleteceğiz.” diyerek bilgilendirmede bulundu.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bu Sefer Çocuklar Meclis Koltuğuna Oturdu Ve...
- Mecliste koltukları dolduran çocuklar şehre oyuncak müzesi kurulması önergesini oy birliğiyle kabul etti...

Haberi Oku