banner1001
İLÇE HABERLERİ:
Hasbihal Buluşmalarında Yeni Dönem

11 Ekim 2018 Perşembe 15:53

Dernekler başta olmak üzere, eğitim camiası, esnaflar, sağlık çalışanları gibi topluluklarla Hasbihal Buluşmaları adı altında bir araya gelen Belediye Başkanı Şevki Demirci, buluşma programlarını Belediyenin eğitim ağını oluşturan Anne Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezlerinde de gerçekleştirmişti.

 

Yeni Dönemin İlk Buluşması Anne Çocuk Kulüpleriyle Gerçekleştirildi

Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile takip edilen ve bu yılda kaldığı yerden devam eden Hasbihal Buluşmaları’nda ilk olarak Anne Çocuk Kulüpleri velileriyle bir araya gelen başkan Demirci, vatandaşların taleplerinin yanısıra yatırımların son durumları hakkında da bilgilendirmelerde bulunuyor. Haftanın belirli günlerinde planlanan programlar çerçevesinde vatandaşlarla hasbihal eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, bu ziyaretlerinde Anne Çocuk Kulübü öğrencileriyle de yakından ilgileniyor.

 

2019’un Çayırova’sını İnşa Ediyoruz

Hasbihal Buluşmalarının yeni dönemine Merkez ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ndeki Anne Çocuk Kulübü ile başlayan Demirci, vatandaşların yatırımlar hakkındaki tepkilerini, talep ettiklerini ve söylemlerini birebir not alarak çalışmalarını sürdürüyor. 4,5 yılda birçok yatırıma imza atmanın ve bu çalışmaları halkın kullanımına sunmanın çok önemli bir nokta olduğunu belirten Demirci, “Hasbihal Buluşmalarımız, sizlerin değerli olan görüşlerini almamıza olanak sağlayan anlamlı bir sosyal projedir. Bu çerçevede 2017 yılında başladığımız bu projede birçok vatandaşımıza ulaştık. Bu yılda yine ilk buluşmalarımıza belediyemizin eğitim ağının ilk adımını oluşturan Anne Çocuk Kulüplerimizle başladık. Buradan çıkacak talepler, fikirler bizim projelerimize yön vermemizi, her bir yatırımımızı ihtiyaca göre şekillendirmemizi sağlıyor.” dedi.

 

4,5 Yılda 400 Milyonu Aşan Yatırım

 

Gerçekleştirilen toplantılarda yatırımlar hakkında da bilgilendirmelerde bulunan başkan Demirci, Çayırova’nın 4 bir yanında yeni yeni projelere imza attıklarını ve ilçenin gelişimine yön verdiklerini söyledi. 4,5 yılda 400 milyonu aşan yatırımlarla kentleşme ve kentlileşme yolunda büyük bir ilerleme kaydettiklerini aktaran Demirci, 2019’un Çayırova’sının inşasını büyük oranda tamamladıklarını açıkladı.

 

Hasbihal Buluşmaları programlarında velilerle sohbetinin ardından Anne Çocuk Kulübü öğrencileriylede bir araya gelen Demirci, çocuklara derslerinde eşlik etti. Boyama dersine katılarak çocuklarla boya çalışmasıda yapan Demirci, 4.000 öğrencisiyle örnek olan Anne Çocuk Kulüplerine ziyaretlerinin devam edeceğini de sözlerine ekledi.


banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

İş adamı fabrikadaki patlamada hayatını...
Gebze ilçesinde 2 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı beton üretim fabrikasında meydana gelen sanayi...

Haberi Oku