banner1006
İLÇE HABERLERİ:
Körfez Ticaret Odası Gıda Sektörü Çalıştayı Gerçekleştirildi

11 Haziran 2020 Perşembe 15:46

 KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI GIDA SEKTÖRÜNÜN SORUNLARINI TEMSİLCİLERDEN DİNLEDİ

Körfez Ticaret Odası sektörel çalıştaylarının üçüncüsünde Körfez’de faaliyet gösteren gıda sektörü temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıya Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya ile İlçe Tarım Müdürü Semra Koşumcu’da katıldı. Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk’ün selamlama konuşmaları ile başlayan toplantıda KTO gıda komitesinin yaptığı çalışmalar ile COVİT-19 ile mücadele sürecinde yaşanan sorunlar toplantıda detaylı olarak görüşüldü. Toplantıda ayrıca Körfez Ticaret Odası, Körfez Belediyesi, Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliği işe geliştirilecek olan Yerel Ticareti Geliştirme projesi ile ilgili detaylar da konuşuldu.

UZUNKAYA’DAN TİCARET ODASI’NA TEŞEKKÜR

Körfez Ticaret Odası gıda sektörü toplantısına katılan Ticaret il Müdürü Veysi Uzunkaya ‘’Körfez Ticaret Odası’nın gerçekleştirdiği sektörel toplantıları yakından takip ediyor ve bu toplantılarına katılmaya özen gösteriyorum. Ticaret İl Müdürlüğü olarak bizzat çalışma alanımızda olan sektör temsilcileri ile bu toplantılarda bir araya geldiğimizde çok önemli veriler elde ederek çalışmalarımıza yön veriyoruz. Bu anlamda bizleri bu platformlarda bir araya getiren başta Recep Öztürk ve oda yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ dedi.

ÖZTÜRK ‘’SEKTÖREL ÇALIŞTAYLARIMIZ DEVAM EDECEK’’

Toplantıda konuşan Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk’’ bugün üçüncüsünü yaptığımız sektörel toplantılarımızda sektör temsilcileri ile kurum temsilcileri ve yerel yönetimleri bir araya getirerek sorunların birinci ağızdan ilgili kişiye aktarılmasını sağlıyor böylece de sorunların çözümünü hızlandırmak adına üzerimize düşeni yapmış oluyoruz. Ben bu anlamda başta Körfez Belediye Başkanımız, Ticaret İl Müdürümüz ve İlçe Tarım Müdürümüz olmak üzere gıda komitemiz ve sektör temsilcilerine teşekkürlerimizi sunuyorum’ ’dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GEBZE GAZETESİ 41 YAŞINA GİRDİ
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku